Saturday, 27 July, 2024

Πλιόγκας Γιώργος, Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πέλλας-ΔΕ Γιαννιτσών με το «Μέλλον Δημιουργίας»

Πλιόγκας Γιώργος, Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πέλλας-ΔΕ Γιαννιτσών «Μέλλον Δημιουργίας» με τον Στάθη Φουντουκίδη
Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες
Ονομάζομαι Πλιόγκας Γεώργιος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη πόλη των Γιαννιτσών το 1996. Οι γονείς μου, Άγγελος Πλιόγκας (Αστυνομικός ε.α) και Πετρούλα Τάτση (Νοσηλεύτρια), μου παρείχαν όλα τα απαραίτητα εφόδια,-όπως κάθε γονιός άλλωστε, στα παιδιά του-για να μπορέσω μεγαλώνοντας, να αποκτήσω μια κριτική σκέψη και άποψη για τη ζωή, αλλά και για τις δυσκολίες που θα συναντήσω στη διάρκεια αυτής, μέσα από το πέρασμα μου στη κοινωνία.
Πέρασα 3ος στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης, στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος, από όπου και ολοκλήρωσα επιτυχώς την εκπαίδευσή μου, λαμβάνοντας το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης(Integrated Master) πάνω στις Τεχνολογίες Υδρογόνου και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
Παράλληλα με τις σπουδές μου, εργάστηκα σε μεγάλο τεχνικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, στο Τμήμα Περιβαλλοντικών Αδειοδοτήσεων, ενώ κατά τη διάρκεια της εκπόνησης της Διπλωματικής μου Διατριβής, με θέμα τα Υβριδικά Συστήματα Παροχής Ισχύος, εργαζόμουν σε κατασκευαστική εταιρεία.
Είμαι ενεργό μελος του ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος), από το 2022. Ολοκλήρωσα τη θητεία μου στον Ελληνικό Στρατό, ως Έφεδρος Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων-Δυνάμεων Καταδρομών.
Το όραμά μου για τον Δήμο, στον οποίο ζω και δραστηριοποιούμαι, είναι να αποτελέσει ενεργά, έναν κόμβο για την ανταλλαγή ιδεών, τον πολιτισμό, την επιστήμη, την παραγωγικότητα, την έρευνα και την καινοτομία, αλλά και γενικότερα την εφαρμογή των στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης.
Ζητώ λοιπόν τη στήριξή σας, για να μπορέσουμε να είμαστε η εξέλιξη και η ελπίδα σε αυτόν τον τόπο, κάτι που έρχεται όταν βγαίνουν μπροστά οι άνθρωποι της νέας γενιάς, που κάτι καινούριο έχουν να πουν, και με τις ιδέες τους, σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την τεχνική κατάρτιση να προσφέρουν και να δημιουργήσουν.
Με εκτίμηση,
Πλιόγκας Α.Γεώργιος, Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πέλλας-ΔΕ Γιαννιτσών «Μέλλον Δημιουργίας» με τον Στάθη Φουντουκίδη

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου