Σνίτσελ γεμιστό
Υλικά
6 φέτες κρέας μόσχου
6 φέτες κασέρι μαλακό
6 φέτες ζαμπόν
2-3 αυγά
φρυγανιά τριμμένη
αλεύρι
αλάτι , πιπέρι
Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Από τον χασάπη ζητάμε να μας κόψει 6 λεπτές φέτες μοσχαρίσιες και να τις κτυπήσει για σνίτσελ.
Ετοιμάζουμε τρία (3) πιάτα: με αλεύρι, με φρυγανιά και με τα αυγά κτυπημένα με πολύ λίγο νερό ή γάλα (1/2 ποτηράκι του καφέ)
Παίρνουμε μία μία φέτα μόσχου αλατοπιπερόνουμε και βάζουμε πάνω από μία φέτα ζαμπόν και μία φέτα κασέρι. Τυλίγουμε τα σνίτσελ και τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδες ή κλωστή (όπως μας βολεύει). Όταν τελειώσουμε όλα τα σνίτσελ αλατοπιπερόνουμε και από έξω και τα ρολάρουμε πρώτα στο αλεύρι,
κατόπιν στα αυγά και τέλος στην φρυγανιά. Τοποθετούμε τα σνίτσελ σε πιατέλα, την οποία αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα να σφίξουν.
Βγάζουμε τα σνίτσελ απ’ το ψυγείο, ζεσταίνουμε σε βαθύ τηγάνι το σπορέλαιο και τα τηγανίζουμε από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζουμε σε πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν, αφαιρούμε και τις οδοντογλυφίδες και σερβίρουμε κατά προτίμηση ζεστά.