Sunday, 28 April, 2024

Αυγά με τις ντουζίνες σε… “ομελέτα” δωράκι προς στους βουλευτές από τους αγρότες

“Τα μέτρα όποιος ψηφίσει, στην Πέλλα μην πατήσει”, “Να καεί το… μ….ο η Βουλή” και άλλα συνθήματα οργής και αγανάκτησης ακούστηκαν από το πρωί σε Αριδαία και Γιαννιτσά

όπου εκπρόσωποι όλων των μπλόκων του Νομού Πέλλας καθώς και δεκάδες αγρότες έκαναν πορείες και με τρακτέρ και τα αγροτικά τους αυτοκίνητα και “ενώθηκαν” στα βουλευτικά γραφεία των τριών εκπροσώπων μας στη Βουλή.

aridaia2

nikiagrotes

pezo

agro
Από τα μπλόκα του Μαυροβουνίου, Έδεσσας και Αριδαίας συναντήθηκαν στο γραφείο του βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη στην Αριδαία και μετά την τοιχοκόλληση του ψηφίσματος έριξαν αυγά, ακτινίδια και κοπριά στην είσοδο ενώ έσκισαν ότι αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε αναρτημένη στους τοίχους και στην πόρτα.

simaia

simaies

full

simaia2

andreadis

autopezo

agrotes

aktinidia
Από την Αριδαία οι αγρότες κομβόι μετέβησαν στα Γιαννιτσά, όπου συναντήθηκαν με αυτούς της αντιπροσωπείας του μπλόκου της σέρβικης γέφυρας και αφού φώναξαν συνθήματα στον πεζόδρομο και τα “έψαλαν” κανονικότατα, έκαναν ανάλογες επισκέψεις στα γραφεία των Τζάκρη και Καρασμάνη για να αφήσουν τα “πεσκέσια” τους! Η κατάσταση κάποια στιγμή κόντεψε να ξεφύγει από τον έλεγχο, καθώς οι πιο θερμόαιμοι έριξαν κροτίδες και στην πλατεία ΕΠΟΝ πετούσαν αυγά εξωτερικά στον τοίχο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο της Θ. Τζάκρη, με συνέπεια να βγει ένας ένοικος και να διαμαρτυρηθεί, διότι είχε την ατυχία να μένει από κάτω και να… τρώει τα αυγά ο τοίχος του! Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση εκτονώθηκε και δε δημιουργήθηκαν επεισόδια.

Αυγά με τις ντουζίνες σε… “ομελέτα” δωράκι προς στους βουλευτές από τους αγρότες

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου