Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κλιμάκωση και συνέχεια του αγώνα από τους αγρότες στα μπλόκα της Πέλλας

Όσο περνούν οι μέρες οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ τα μπλόκα στα περισσότερα σημεία της χώρας ενισχύονται. Πρόθεση των αγροτών είναι να ενισχύσουν τις κινητοποιήσεις τους ενόψει και της πανελλαδικής απεργίας της 4ης Φεβρουαρίου

διαμηνύοντας μάλιστα ότι δεν πρόκειται να προσέλθουν σε διάλογο με τον πρωθυπουργό αν δεν αποσυρθεί το σχέδιο για το ασφαλιστικό.
Το site του logospellas.gr βρέθηκε στα μπλόκα των αγροτών της Πέλλας, στο Μελίσσι, στο Γυψοχώρι και στο Μαυροβούνι τις ώρες που οι δρόμοι ήταν κλειστοί και συνομίλησε με τους αγρότες.

melissi

agrotesMelissa

Melissi2

mayrovoyni2
Οι αγρότες του κόμβου Γυψοχωρίου όπως επεσήμαναν, παραμένουν σταθεροί στις θέσεις τους και εξακολουθούν να οργανώνουν δράσεις ενημέρωσης του κοινού για τις θέσεις τους, με ενημερωτικά φυλλάδια, δηλώνοντας ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί γιατί ο στόχος είναι «να κρατήσουμε τα χωράφια μας».
Αυτό που πρέπει να δουν ουσιαστικά οι αγρότες είναι πως αντίπαλος τους δεν είναι τα διαφορετικά συμφέροντα, αλλά το γεγονός πως έχουν να αντιμετωπίσουν τις ίδιες πολιτικές που τους έφεραν σε αυτή την κατάσταση. “Δεν είμαστε πρόβατα επί σφαγής” όπως είπαν και τόνισαν πως δε δέχονται ούτε το 13%. “Αν το κάνουμε προδίδουμε τους αγώνες που κάναμε το 2013 και ’14”.
Περισσότερα και δηλώσεις από τους εκπροσώπους των μπλόκων σε επόμενη ανάρτηση.
Χ.Π.

Κλιμάκωση και συνέχεια του αγώνα από τους αγρότες στα μπλόκα της Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου