Tuesday, 21 May, 2024

Κλιμάκωση του αγώνα από τους αγρότες

Να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους αποφασίζουν οι αγρότες, που επέστρεψαν στα μπλόκα μετά τη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό, αφού δεν βγήκε… λευκός καπνός από το Μέγαρο Μαξίμου, με το ενδεχόμενο ενός νέου παναγροτικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα να είναι ανοιχτό.

Οι αγρότες έφυγαν απογοητευμένοι από τη συνάντηση με την κυβέρνηση και όπως δήλωσε στο logospellas.gr το μέλος της Συντονιστικής των αγροτών στο μπλόκο Μαυροβουνίου Τάσος Κυραλίδης: «Δεν πήραμε τα αναμενόμενα. Υπάρχει ένα θετικό, το αφορολόγητο, που δεσμεύτηκε ότι θα το δώσει, αλλά για το κόστος παραγωγής και τα υπόλοιπα ότι δεν υπάρχει περιθώριο…

kosmos

makis

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για κλιμάκωση του αγώνα και σε συνεργασία με άλλα μπλόκα θα δούμε πως θα το πετύχουμε αυτό» είπε μεταξύ άλλων, σημειώνοντας πως το απόγευμα της Τρίτης θα βρεθούν στα Γιαννιτσά για συντονισμό με το μπλόκο της σέρβικης γέφυρας και άλλων συμμετεχόντων από το νομό και την Κεντρική Μακεδονία.
Νωρίτερα, το απόγευμα της Τρίτης έγινε σύσκεψη με τους αγρότες της Σκύδρας στο μπλόκο Μαυροβουνίου και ενημέρωση για τα όσα ειπώθηκαν με τον πρωθυπουργό από τον Νίκο Δημητριάδη. Οι δρόμοι ήταν κλειστοί έως τις 9 το βράδυ.

Κλιμάκωση του αγώνα από τους αγρότες

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου