Sunday, 19 May, 2024

ΟΠΕΚΕΠΕ: Άνοιξε η εφαρμογή ενστάσεων για τις συνδεδεμένες, μέχρι τις 20/5 οι ενστάσεις

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ διαθέσιμη θα είναι η εφαρμογή υποβολής ενστάσεων κατά των αποτελεσμάτων ελέγχων μέσω τηλεπισκόπησης για τα ειδικά καθεστώτα (συνδεδεμένες) έτσι ώστε να δοθεί στους ενδιαφερόμενους η ευκαιρία για περαιτέρω εξέταση των περιπτώσεων που έλαβαν μειωμένη ενίσχυση. λόγω ελέγχων τηλεπισκόπησης

Όπως ενημερώνει ο οργανισμός η εφαρμογή θα λειτουργήσει κατά τρόπο όμοιο με εκείνον της υποβολής ενστάσεων κατά των αποτελεσμάτων της τηλεπισκόπησης για την Βασική Ενίσχυση. Όπως είχε αναδείξει το ρεπορτάζ του Αγροτύπου πολλές ήταν οι περιπτώσεις όπου παραγωγοί από Θεσσαλία και Μακεδονία είχαν λάβει αρκετά μειωμένη συνδεδεμένη βαμβακιού ενώ προβλήματα υπήρξαν και σε άλλα καθεστώτα όπως στο σπαράγγι.

Η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ έχει ως εξής:

«Σας γνωρίζουμε ότι η ειδική εφαρμογή υποβολής ενστάσεων κατά των αποτελεσμάτων ελέγχων μέσω τηλεπισκόπησης για τα ειδικά καθεστώτα (VCS), με σκοπό να δοθεί στους ενδιαφερόμενους η ευκαιρία για περαιτέρω εξέταση των περιπτώσεων μείωσης λόγω ελέγχου, θα λειτουργήσει κατά τρόπο όμοιο με εκείνον της υποβολής ενστάσεων κατά των αποτελεσμάτων της τηλεπισκόπησης για την Βασική Ενίσχυση (BPS) που προηγήθηκε το προηγούμενο διάστημα. Η εν λόγω εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στους κατά τόπους Φορείς, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται προκειμένου να υποβάλουν σχετικό αίτημα ένστασης. Η εφαρμογή θα δέχεται αιτήματα – ενστάσεις και θα παραμείνει ενεργή μέχρι τις 20/5/2016»

Σύντομα η βιομηχανική τομάτα, αναμονή για αιγοπρόβατα και βοοειδή

Θέμα ημερών είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αγροτύπου να καταβληθεί η συνδεδεμένη στην βιομηχανική τομάτα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ να έχει ανακοινώσει ότι θα καταβάλει συνολικά 2,6 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους. Αναμονή για τις συνδεδεμένες για αιγοπρόβατα και βοοειδή για τις οποίες δεν έχει προκύψει ακόμη κάποια εξέλιξη με την ενημέρωση να παραμένει ότι θα καταβληθούν κάποια στιγμή μετά το Πάσχα.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Άνοιξε η εφαρμογή ενστάσεων για τις συνδεδεμένες, μέχρι τις 20/5 οι ενστάσεις

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου