Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Προσοχή! Ποινή 3% επί της βασικής για δηλώσεις ΟΣΔΕ εκπρόθεσμων μετά τις 15 Ιουνίου

Οριστικά και αμετάκλητα λήγει στις 15 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής της φετινής δήλωσης ΟΣΔΕ, υπενθυμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΕΠΕ, τονίζοντας στους παραγωγούς ότι μέχρι τις 11 Ιουλίου κάθε υποβληθείσα αίτηση θα έχει ποινή 3% επί της βασικής ενίσχυσης και 1% επί των συνδεδεμένων ανά ημέρα. Σε κάθε περίπτωση, τονίζει ο Οργανισμός, καμία αίτηση μετά τις 11 Ιουλίου δεν γίνεται δεκτή

Οι εκπρόθεσμες αιτήσεις ενιαίας ενίσχυσης υποβάλλονται μέχρι τις 11 Ιουλίου, μετά την ημερομηνία αυτή καμία δήλωση δεν γίνεται δεκτή.Οι εκπρόθεσμες αιτήσεις ενιαίας ενίσχυσης υποβάλλονται μέχρι τις 11 Ιουλίου, μετά την ημερομηνία αυτή καμία δήλωση δεν γίνεται δεκτή. Πιο συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΕΠΕ υπενθυμίζει για μία ακόμη φορά σε όλους τους ενδιαφερόμενους αγρότες ότι η προθεσμία για την εμπρόθεσμη υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα στις 15 Ιουνίου 2016.

Όποιος αγρότης υποβάλει την αίτησή του μετά τις 15 Ιουνίου και μέχρι τις 11 Ιουλίου θα του καταβληθεί η ενίσχυση με ποινή 3% επί της βασικής ενίσχυσης και 1% επί των συνδεδεμένων καθεστώτων για κάθε εργάσιμη μέρα καθυστέρησης υποβολής.

Σημειωτέον ότι μετά τις 11 Ιουλίου καμία αίτηση δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου