Tuesday, 30 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΤΩΡΑ: “Μολών λαβέ” από τους αγρότες του Γυψοχωρίου στο συλλαλητήριο της Αθήνας

Φρούριο το υπουργείο με κλούβες να έχουν αποκλείσει τον δρόμο

Αγρότες από όλη την Ελλάδα, όπως και από την Πέλλα, με δυναμική συμμετοχή από το μπλόκο του Γυψοχωρίου, από όπου και το φωτογραφικό υλικό, βρίσκονται  στην Αθήνα. Μέλη αγροτικών συλλόγων από τουλάχιστον 35 μπλόκα συμμετέχουν στη σημερινή κινητοποίηση.

agrotesathina

Σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μπούτας, από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, είπε μεταξύ άλλων πως «πραγματοποιούμε το σημερινό πανελλαδικό συλλαλητήριο και καλούμε όλο το λαό της Αθήνας που υποφέρει από αυτήν την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ να μας δείξει αλληλεγγύη. Ο αγώνας συνεχίζεται ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ».

Ο Χρήστος Κάμτσης από την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων και το συντονιστικό του μπλόκου Γυψοχωρίου,  μίλησε μεταξύ άλλων, για την κατάσταση που έχουν περιέλθει οι παραγωγοί και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής και εξέφρασε την ανάγκη να απαιτηθούν μέχρι τέλους: η κατάργηση των αυξήσεων στις ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΓΑ, αφορολόγητο πετρέλαιο, διαγραφή των τόκων κ.α.kamtsisΑπό το σημερινό συλλαλητήριο απέχουν και παραμένουν στα μπλόκα τους οι αγρότες από την Κεντρική Μακεδονία ενώ στην Αθήνα βρίσκονται οι αγρότες που συντάσσονται με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων και μεταξύ άλλων διεκδικούν αλλαγές στο φορολογικό και ασφαλιστικό.

Όλο και περισσότερος κόσμος σπεύδει στην πλατεία ενώ οι αγρότες είναι έτοιμοι για την πορεία τους στη Βούλη.

Χ.Π.

Οι αγρότες του Γυψοχωρίου στο συλλαλητήριο της Αθήνας

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου