Friday, 26 April, 2024

Ανείπωτη τραγωδία στη Λευκωσία: Τρεις άνθρωποι νεκροί στην προσπάθεια τους να ζεσταθούν

Από ασφυξία εκτιμάται, ότι προήλθε ο θάνατος των δυο αλλοδαπών, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί ανήμερα των Θεοφανίων, σε κατοικία στη Λακατάμεια.

Πρόκειται για δυο νέους από το Καμερούν, ηλικίας 25 και 30 ετών, τα οποία φαίνεται να άναψαν κάρβουνα εντός της οικίας για να ζεσταθούν και βρήκαν τραγικό τέλος, αφού φαίνεται να έπαθαν ασφυξία από τις αναθυμιάσεις…

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 09:00 το πρωί και τρίτο πρόσωπο, ομοεθνής τους, που βρισκόταν μαζί τους στο σπίτι και εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Τα ακριβή αίτια θανάτου των δύο νέων θα διακριβωθούν μετά τις νενομισμένες νεκροτομές στις σορούς τους. Οι έρευνες των αρχών γύρω από το τραγικό περιστατικό συνεχίζονται.

Δεύτερη τραγωδία με θύμα 53χρονο Ελληνοκύπριο γράφτηκε ανήμερα των Θεοφανίων

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, νωρίς το πρωί σήμερα, εντοπίστηκε νεκρός ένας 53χρονος σε φάρμα που βρίσκεται στην περιοχή Ιδαλίου. Από τις πρώτες εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως πιθανόν να πέθανε από βραχυκύκλωμα που υπέστη συσκευή θέρμανσης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου