Friday, 26 April, 2024

Αυστραλία: Έκλεψε αυτοκίνητο ενώ μέσα βρισκόταν μωρό 4 μηνών

Τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού έζησε μία νεαρή μητέρα σε εμπορικό κέντρο στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας

όταν άγνωστος επιχείρησε να κλέψει το αυτοκίνητό της, ενώ μέσα βρισκόταν το μόλις 4 μηνών μωρό της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail η 23χρονη Karlee Gibbs έκλεινε το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της, αφού είχε βάλει μέσα τα ψώνια της, όταν ένας κλέφτης μπήκε κρυφά στο μπροστινό κάθισμα και έβαλε μπρος το όχημα. Η γυναίκα μίλησε για τη «φρικτή» αυτή εμπειρία στο7 News. «Ούρλιαξα: το μωρό μου είναι σε αυτό το αυτοκίνητο».

«Τελικά ο δράστης επέστρεψε, δεν σταμάτησε, αλλά μου είπε «βγάλε το μωρό». Η καρδιά μου βούλιαξε για μια στιγμή που δεν ήξερα αν θα έπαιρνα το μωρό μου πίσω. Είναι τόσο δύσκολο να πιστέψεις ότι θα σου συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτά νομίζεις ότι τα βλέπεις μόνο σε ταινίες, αλλά δεν σκέφτεσαι ποτέ ότι θα σου συμβούν στην πραγματικότητα» είπε ανακουφισμένη. «Το αυτοκίνητο βρέθηκε και όλα είναι καλά. Η Karlee και το μωρό είναι καλά στο σπίτι», έγραψε φίλη της νεαρής μητέρας.

Σε βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό, απεικονίζεται μία γυναίκα με ένα κόκκινο μαντήλι να πλησιάζει την πόρτα του οδηγού και να μπαίνει γρήγορα μέσα σε αυτό και να φεύγει, ενώ η έντρομη μητέρα τρέχει πίσω από το όχημα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου