Friday, 17 May, 2024

Δεν είναι φάρσα! Δήλωση Γιούνκερ: «Οι εξωγήινοι είναι ανήσυχοι για το μέλλον της ΕΕ» (βίντεο)

Ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τα «τσούζει» είναι γνωστό. Ωστόσο, η δήλωσή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ότι συνομίλησε με [εξωγήινους] ηγέτες άλλων πλανητών, οι οποίοι είναι στεναχωρημένοι και ανήσυχοι μετά το BREXIT, μας ξεπερνά. Η είδηση φυσικά, ακόμα κι ως σαρδάμ, δεν μεταδόθηκε ποτέ στην Ελλάδα

Μιλώντας στις 28 Ιουνίου στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιο, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε:

«Πρέπει να έχουμε εις γνώση μας ότι εκείνοι που μας παρατηρούν από μακριά στενοχωριούνται. Είδαμε και ακούσαμε πολλούς ηγέτες από άλλους πλανήτες να είναι πολύ στεναχωρημένοι επειδή είχαν ερωτήσεις σχετικά με ποιο δρόμο θα ακολουθήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρέπει να καθησυχάσουμε τους Ευρωπαίους όπως και εκείνους που μας παρακολουθούν από μακριά», δήλωσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε φυσικά τι μετέφραζαν εκείνη την ώρα οι μεταφραστές του κοινοβουλίου, για αυτό βλέπετε και ολόγυρα τους ευρωβουλευτές να ακούνε… ψύχραιμα τις δηλώσεις Γιούνκερ και ουδείς να αντιδρά, έστω από έκπληξη για αυτό που ειπώθηκε.

Η δικαιολογία που ακούστηκε είναι ότι έκανε λεκτικό λάθος.

Ωστόσο, οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας υποστηρίζουν ότι μέσα στη σύγχυσή του από το BREXIT του ξέφυγε και είπε την αλήθεια.

Σε κάθε περίπτωση, δηλαδή είτε να ήταν μεθυσμένος, ήταν να έκανε λεκτικό λάθος ή ακόμα και να του… ξέφυγε η αλήθεια για τους εξωγήινους, η δήλωση έγινε και όπως αντιλαμβάνεστε καταγράφηκε με χρυσά γράμματα στα «αποδεικτικά αρχεία» της… ουφολογίας και του ποιοι μας ελέγχουν!

Δείτε το βίντεο:

Μέσα σε όλα αυτά, θα έπρεπε να πιστέψουμε πως: «Οι εξωγήινοι ζήτησαν από τη Μυστική Κυβέρνηση να πει στους ανθρώπους την αλήθεια»!

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Veterans Today, ο δρ. Τζέιμς Πρέστον ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι της φυλής των Μεγάλων Γκρι υπέγραψαν συνθήκη με τη γήινη Μυστική Σκιώδη Κυβέρνηση, η οποία προβλέπει ότι η γήινη Μυστική Σκιώδης Κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό στην πλήρη αποκάλυψη στους ανθρώπους της Γης περί της ύπαρξης εξωγήινων.

Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι οι εξωγήινοι ζήτησαν να αποκαλυφθούν τα πάντα μέσα στο 2016, αλλιώς οι ίδιοι θα φροντίσουν να εμφανιστούν μόνοι τους στους ανθρώπους, με τα σκάφη τους να πετούν στους ουρανούς και μηνύματα που θα εκπέμψουν μέσω των γήινων τηλεοπτικών σταθμών. Στην ίδια ανάρτηση αναφέρεται ότι υπάρχει διχογνωμία για το πώς η Μυστική Σκιώδης Κυβέρνηση θα κάνει την αποκάλυψη. Τα νεώτερα μέλη της Μυστικής Σκιώδους Κυβέρνησης επιθυμούν η αποκάλυψη να γίνει σταδιακά ώστε να μην προκληθεί πανικός και φόβος στην ανθρωπότητα, που πιθανώς θα έχει ως αποτελέσματα μια παγκόσμια και ολοκληρωτική οικονομική κρίση, κατάρρευση των θρησκειών και ίσως να προκληθούν πόλεμοι και εξεγέρσεις.

tribune

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου