Saturday, 27 April, 2024

Διάσημος ράπερ δολοφόνησε τον ξάδελφό του

Διάσημος ράπερ δολοφόνησε τον ξάδελφό του – Έγινε γνωστός με το τραγούδι Watch Me – Whip/Nae Nae
Ο ράπερ Silento συνελήφθη τη Δευτέρα για τη δολοφονία του μεγαλύτερου ξαδέλφου του έξω από την Ατλάντα τον περασμένο μήνα, ανέφεραν οι αρχές. Ο 23χρονος τραγουδιστής του “Watch Me (Whip / Nae Nae)”, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι ο Richard Lamar Hawk, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για τον θανάσιμο πυροβολισμό του 34χρονου Frederick Rooks, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της κομητείας DeKalb.

Ο Rooks βρέθηκε με αρκετές πληγές από πυροβολισμούς σε μια γειτονιά στο Panthersville, ανέφερε το The Atlanta Journal-Constitution, επικαλούμενο την αστυνομία. Πλάνα από κάμερες ασφαλείας που ελήφθησαν από ερευνητές έδειξαν ότι πολλά αυτοκίνητα έφυγαν από τη σκηνή και τουλάχιστον ένα πυροβολισμό, σύμφωνα με έκθεση περιστατικού.

Το κίνητρο για το θανατηφόρο πυροβολισμό παραμένει ασαφές. Ο ράπερ είχε αρκετές “παρτίδες” με την αστυνομία για πρόσφατες επιθέσεις. Σε μία από τις περιπτώσεις, ο Hawk φέρεται να εισέβαλε σε ένα τυχαίο σπίτι στο Λος Άντζελες, κρατώντας ένα τσεκούρι αναζητώντας τη σύντροφό του. Το επιτυχημένο τραγούδι του ράπερ, το οποίο βρήκε το 2015, “Watch Me (Whip / Nae Nae)” έχει περίπου 1,8 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου