Saturday, 27 April, 2024

Ερωτεύτηκαν μέσα στο Νοσοκομείο, ενώ φρόντιζαν ασθενείς στη μονάδα covid!

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στο Policlinico di Bari, η αγάπη ανθίζει μεταξύ δύο νοσοκόμων από το θάλαμο Covid

Το νοσοκομείο του Μπάρι ήθελε να γιορτάσει τις 14 Φεβρουαρίου δημοσιεύοντας στον λογαριασμό του Instagram τη φωτογραφία των δύο νέων. Του Michele που εργάζεται στην Πνευμονολογία και της Antonella στη Νεφρολογία.
Ερωτεύτηκαν στη μέση μιας πανδημίας, στους θαλάμους του νοσοκομείου!
Έτσι γεννήθηκε η ιστορία αγάπης της Antonella και της Michele, δύο νοσηλευτών από την πολυκλινική του Μπάρι που υπηρετούν αντίστοιχα στους θαλάμους της Νεφρολογίας και της Πνευμονολογίας Covid. Και με τη φωτογραφία τους, ο λογαριασμός Instagram του νοσοκομείου Μπάρι ήθελε να ευχηθεί μια ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
“Το έντονο βλέμμα μέσα από τη μάσκα-λέει η ανάρτηση-Οι καθημερινές συναντήσεις στο νοσοκομείο. Η συναισθηματική ανταλλαγή της ίδιας εμπειρίας. Και οι συνομιλίες κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. Έτσι γεννήθηκε η αγάπη στο θάλαμο”. Οι δύο νεαροί νοσηλευτές στην πραγματικότητα συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν με το πρώτο lockdown. Η φωτογραφία τους (που δημοσιεύτηκε από το νοσοκομείο όπου εργάζονται), με το συμβολικό φιλί, πλημμύρισε τα κοινωνικά δίκτυα.
Τα λόγια του νοσηλευτή:
“Η πολυκλινική μου έδωσε αυτό που ονειρεύονται όλοι: αγάπη και δουλειά-έγραψε ο Michele για να ευχαριστήσω τη διεύθυνση του νοσοκομείου-συνάντησα γιατρούς, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές που δεν ήταν ποτέ μόνο συνάδελφοι, αλλά φίλοι με τους οποίους έχω μοιραστεί τα πάντα. Χαρά και πόνος. Και στο θάλαμο συνάντησα τη φίλη μου και για αυτό το λόγο οι ευχαριστίες δεν θα ήταν αρκετές, γιατί χωρίς την Πολυκλινική δεν θα είχαμε βρεθεί ποτέ. Για αυτό σήμερα γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τους, επιθυμώντας σε όλους τους εραστές να βρουν ευτυχία, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές”!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου