Friday, 26 April, 2024

ΗΠΑ: Παλαιστής σκότωσε την πρώην κοπέλα του και έβαλε το πτώμα στη ντουλάπα

Ένας πρώην μαχητής Μεικτών Πολεμικών Τεχνών, ο 28χρονος Ντουέιν Χάρελ Τζούνιορ, συνελήφθη για τον φόνο της Αϊρίν Τόρες, που ήταν η πρώην σύντροφός του.

Το πτώμα της κοπέλας βρέθηκε κρυμμένο σε μία ντουλάπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε έναν έντονο τσακωμό μία ημέρα πριν τον φόνο της Αϊρίν Τόρες. Ο Χάρελ Τζούνιορ περίμενε κρυμμένος την 24χρονη έξω από το σπίτι της ίδιας και των γονιών της στο Τενεσί των ΗΠΑ, της επιτέθηκε με μαχαίρι και την μαχαίρωσε 17 φορές.

Αφότου είχε διαπράξει τον φόνο, ο 28χρονος έβαλε το άψυχο σώμα της Τόρες στο πίσω μέρος του αμαξιού του, οδήγησε μέχρι το διαμέρισμά του και έκρυψε το πτώμα στη ντουλάπα του.

Ο δράστης πέταξε τα γεμάτα με αίμα ρούχα της πρώην κοπέλας του σε έναν κοντινό κάδο για να ξεφορτωθεί τα όποια στοιχεία μπορούσαν να τον συνδέσουν με τον φόνο της. Ο ντετέκτιβ Ντέρι Μπάλτιμορ του αστυνομικού τμήματος του Νάσβιλ που ασχολήθηκε με την υπόθεση, δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου, για το τι συνέβη τη μοιραία νύχτα της 29ης Ιανουαρίου: «Μάλωσαν και άρχισε να τη μαχαιρώνει και αφού τη μαχαίρωσε την έβαλε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Υπήρχαν αμυντικά τραύματα στο σώμα της, ενώ ο γιατρός με ενημέρωσε πως είχε 17 πληγές από μαχαιριές».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου