Saturday, 27 April, 2024

Νέα Υόρκη: Αστυνομικός πέφτει νεκρός από πυροβολισμό μετά από έλεγχο σε ΙΧ

Τη στιγμή που ο 31χρονος αστυνομικός, Τζόναθαν Ντίλερ, έπεσε νεκρός στη Νέα Υόρκη μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε από τον 34χρονο Γκάι Ριβέρα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο ακούγονται οι δύο πυροβολισμοί που έριξε ο 34χρονος με τη μια σφαίρα να καρφώνεται στο στομάχι του άτυχου αστυνομικού κάτω από το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο δράστης.

Στο ίδιο βίντεο ακούγεται ο αστυνομικός να λέει «ωχ Θεέ μου» στους συναδέλφους του που έτρεξαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στο Κουίνς όταν ο Ντίλερ μαζί με έναν συνάδελφό του θέλησαν να ελέγξουν το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν μέσα ο 34χρονος επειδή το όχημα είχε παρκάρει σε χώρο για λεωφορεία.
Ο συνάδελφος του 31χρονου αστυνομικού πυροβόλησε δύο φορές για να απαντήσει στα πυρά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 34χρονος δράστης στην πλάτη.

Ο Ντίλερ, ο οποίος ήταν πατέρας ενός παιδιού και είχε μόλις 3 χρόνια υπηρεσίας στο NYPD, κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

Ο 34χρονος δράστης, ο οποίος είχε 21 καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του, είχε βγει από τη φυλακή το 2021 έχοντας εκτίσει πέντε χρόνια ποινής για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

πρώτο θέμα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου