Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Νέα Υόρκη: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα παιδιά και τη γυναίκα του και αυτoκτόνησε

Δύο μικρά αγοράκια νεκρά στο σαλόνι μέσα σε μια λίμνη αίματος, τη μητέρα τους νεκρή στο χολ και τον άνδρα της οικογένειας

νεκρό στο υπνοδωμάτιο, βρήκαν οι αστυνομικοί που εισέβαλλαν σε διαμέρισμα στο Upper West Side, μετά από κλήση συγγενών της οικογένειας.

Ο 41χρονος πατέρας είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τα δύο παιδιά του, ηλικίας 1 και 3 ετών, είχε κόψει τον λαιμό της γυναίκας του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με μαχαίρι στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος. Σύμφωνα με τη New York Post, η οικογένεια έμενε στον 4ο όροφο κτιρίου κατοικιών, όπου ο 41χρονος δούλευε ως επιστάτης.

Φίλοι, γείτονες και συγγενείς της οικογένειας ανησύχησαν όταν το ζευγάρι δεν έδινε σημεία ζωής και την Δευτέρα πέρασαν από το σπίτι. Καθώς δεν άνοιγε κανείς, παραβίασαν την κλειδαριά και άνοιξαν την πόρτα, αντικρύζοντας το φριχτό θέαμα, με την νεκρή 40χρονη γυναίκα στο χολ και τα πτώματα των μικρών παιδιών στο σαλόνι, ενώ παντού υπήρχε αίμα.

Οι συγγενείς κάλεσαν έντρομοι την αστυνομία που έφτασαν στο σημείο της οικογενειακής τραγωδίας και απέκλεισαν τον χώρο. Σημειώνεται πως τα αίτια του εγκλήματος, παραμένουν άγνωστα.

Τέλος ο πατέρας δεν είχε ποινικό μητρώο, ενώ δεν υπήρχε και προηγούμενο ιστορικό κλήσεων της αστυνομίας στο διαμέρισμα της οικογένειας για ενδοοικογενειακή βία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου