Monday, 20 May, 2024

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ: 5 νεκροί από πυροβολισμούς στη Β. Καρολίνα

Πέντε άνθρωποι βρέθηκαν πυροβολημένοι σε σπίτι στη νοτιοανατολική Βόρεια Καρολίνα, το οποίο, σύμφωνα με τον τοπικό σερίφη, είχε χρησιμοποιηθεί για στέγαστρο ναρκωτικών.

Ο σερίφης της κομητείας Σάμσον Τζίμι Θόρντον είπε ότι οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι για μια αναφορά ανθρωποκτονίας, όπως αναφέρει το ABC News.

Η κλήση έκτακτης ανάγκης προήλθε από κάποιον που γνώριζε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, δήλωσε ο Θόρντον.

«Οι ερευνητές δεν έχουν καμία πληροφορία για ύποπτο και δεν γνωρίζουν εάν οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν γνώριζαν ο ένας τον άλλον», κατέληξε.

Manhunt underway for gunman in Maine shooting rampage

Εν τω μεταξύ, ελεύθερος και οπλισμένος φέρεται να κυκλοφορεί ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στην πόλη Λιούιστον της πολιτείας Μέιν, όπου άνοιξε πυρ με ημιαυτόματο τουφέκι κατά του πλήθους, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 22 άνθρωποι και να τραυματιστούν πάνω από 50.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ λίγο νωρίτερα ο Mike Sauschuck, πολιτειακός επίτροπος για το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας ενημέρωσε πως εντοπίστηκε το όχημά του στη Λισαβόνα του Μέιν, περιοχή περίπου 15 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης όπου εκτυλίχθηκε το μακελειό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου