Saturday, 27 April, 2024

Παιδόφιλος συλλαμβάνεται ενώ περιμένει 8χρονη σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Στα πράσα πιάστηκε ένας 46χρονος παιδόφιλος, καθώς προσπαθούσε να διαπραγματευτεί με μητέρα, με σκοπό να κάνει σεξ με την 8χρονη κόρη της.

Ο λόγος για τον οδηγό νταλίκας David Henke, ο οποίος δεν είχε συνειδητοποιήσει, ότι στην πραγματικότητα μιλούσε με έναν μυστικό αστυνομικό. Ο 46χρονος βρισκόταν υπό παρακολούθηση καθώς είχε δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα ChaosAds αγγελία, λέγοντας, ότι αναζητά μητέρα με κόρη σε πολύ μικρή ηλικία.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Το ραντεβού δόθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, αφού διαπραγματεύτηκε με άτομο που υποδύθηκε τη μητέρα, προκειμένου να κάνει σεξ με την 8χρονη κόρη της. Η υποτιθέμενη μητέρα είπε, ότι είχε δύο κόρες, ηλικίας 5 και 8 ετών. Ο 46χρονος έδειξε ενδιαφέρον για την 8χρονη. Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν το “ραντεβού” είχε καταθέσει σε λογαριασμό και 50 δολάρια για προκαταβολή. Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο άντρας ρώτησε τη “μητέρα” για τις σεξουαλικές εμπειρίες του παιδιού, ζήτησε φωτογραφίες του και θέλησε να μάθει, αν η μητέρα είχε δείξει στο κοριτσάκι μια φωτογραφία που της είχε στείλει με το μόριό του. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ο άντρας βρέθηκε με προφυλακτικά και λιπαντικό.

ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ

Προς υπεράσπισή του, ο άντρας είπε, ότι είχε προχωρήσει σε όλη αυτή την επικοινωνία, προκειμένου να καταγγείλει στην αστυνομία τη δράση της “μάνας” που εξέδιδε τα παιδιά της. Στην κατοχή του, ωστόσο, βρέθηκε και υλικό σχετικό με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε, επίσης, ότι ο άνδρας δημοσίευσε την αγγελία την ίδια μέρα που η γυναίκα του είχε ζητήσει διαζύγιο. Η δικαστής ανέφερε, ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με αποτρόπαια συμπεριφορά που δεν αποκλείεται να επαναλάβει το έγκλημα. Και τον καταδίκασε σε 5 χρόνια και 8 μήνες φυλάκισης. 

Πηγή: 7news.com.au

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου