Saturday, 27 April, 2024

Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς το μέγεθος της τραγωδίας καθώς ένας 32χρονος δολοφόνησε την γυναίκα του, πριν αυτοκτονήσει

μετά από μια ασήμαντη αφορμή!
Ο 32χρονος Kiril Nemcev, στραγγάλισε τη σύζυγό του, Lana, μετά από έναν καυγά που είχαν με αφορμή την μετακόμιση της πεθεράς του στο σπίτι τους στο Staffordshire. Η μητέρα της Lana θα μετακόμιζε εκεί για να προσέχει τον μόλις δυο ετών, Oscar.
Το ζευγάρι βρισκόταν στην Μεγάλη Βρετανία εδώ και λίγες εβδομάδας, καθώς ο Kiril είχε βρει δουλειά ως chef σε γνωστή αλυσίδα εστιατορίων.
Ο επιθεωρητής της Αστυνομίας, Dan Ison, ανακοίνωσε σχετικά: «Οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν τεταμμένες μετά την συγκατοίκηση με τη μητέρα της Lana. Ένας καυγάς ήταν η αιτία για να γίνει αυτή η απίστευτη τραγωδία». Ο Kiril και η Lana παντρεύτηκαν πριν από 4 χρόνια.
Πριν ο Kiril επιτεθεί στην σύζυγό του, είχε πάρει φάρμακα για το άγχος ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν στον υπολογιστή του πως είχε κάνει έρευνα σχετικά με την έκδοση διαζυγίου.
Ο Kiril έφερε ένα επιφανειακό τραύμα από μαχαίρι, το οποίο πιθανότατα προκλήθηκε από την Lana, πριν την στραγγαλίσει. Την ίδια ώρα, ο μόλις 2 ετών Oscar κοιμόταν στο δωμάτιό του. Ο 32χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο σαλόνι του σπιτιού από τον σπιτονοικοκύρη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου