Monday, 20 May, 2024

Συνελήφθη ο Ντόναλντ Τραμπ. Βαρύ το κατηγορητήριο εναντίον του

Ο Ντόναλντ Τραμπ έφτασε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μαϊάμι για την απαγγελία κατηγοριών εναντίον του

όσον αφορά τη διαχείριση απόρρητων εγγράφων μετά την αποχώρηση του από τον Λευκό Οίκο.

Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους

Ο Ντόνταλντ Τραμπ αφέθηκε ελεύθερος από τον ομοσπονδιακό δικαστή μετά από σύντομη ακροαματική διαδικασία σύμφωνα με το Reuters!

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μαϊάμι όπου του απαγγέλθηκαν 37 κατηγορίες για τον τρόπο που διαχειρίστηκε διαβαθμισμένα έγγραφα μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο αφέθηκε ελεύθερος από τον ομοσπονδιακό δικαστή μετά από σύντομη ακροαματική διαδικασία σύμφωνα με το Reuters.

O δικαστής αποφάσισε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να διαφύγει, ενώ δεν θα καταβληθεί εγγύηση. Πάντως, στον Τραμπ δεν επιτρέπεται να επικοινωνεί με πιθανούς μάρτυρες στην πολύκροτη υπόθεση.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης Τοντ Μπλανς δήλωσε αθώος για λογαριασμό του τέως προέδρου. Ο Τραμπ ήταν συνοφρυωμένος καθόλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, και κοίταζε προς το πάτωμα στο μεγαλύτερο μέρος της αναφέρει το ABC.

Ο ειδικός εισαγγελέας Τζακ Σμιθ, η έρευνα του οποίου οδήγησε στην παραπομπή του Ντόναλτ Τραμπ, βρέθηκε επίσης στη δικαστική αίθουσα.

Η απαγγελία κατηγοριών έγινε χωρίς την παρουσία καμερών στο δικαστήριο και δεν μεταδίδεται απευθείας.

https://twitter.com/i/status/1668674047595388932

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου