Sunday, 19 May, 2024

Γεωργιάδης για e-katanalotis: Χρησιμοποιείστε την πλατφόρμα για τις τιμές

Να χρησιμοποιούν οι καταναλωτές την ηλεκτρονική εφαρμογή e-katanalotis.gov.gr, με την οποία μπορούν να βρουν και να συγκρίνουν τιμές προϊόντων της αγοράς, προτείνει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως έγραψε στο twitter: «Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχει φτιάξει αυτήν την πλατφόρμα στην οποία προσθέτουμε συνεχώς προϊόντα και βάλαμε και τα καύσιμα για να μπορούν όλοι να αγοράζουν τα φθηνότερα προϊόντα που υπάρχουν στη γειτονιά τους. Σας καλώ να το χρησιμοποιείτε και θα κερδίσετε, e-katanalotis.gov.gr». Αν δεν έχει να φάει ο άλλος, ο Άδωνις δεν ξέρει ότι έχει και παλιάς τεχνολογίας κινητό και δεν μπορεί να μπει σε τέτοιες εφαρμογές! Α, ναι, σοκ εε; Κι όμως, υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν καθημερινά για τα προς το ζην όχι για να μπουν σε εφαρμογές, να δουν αν το ρύζι στο α μέρος είναι πιο φθηνό 5 λεπτά του ευρώ… 

Ο υπουργός πάλι, κάθε μέρα στα κανάλια και ένα καθίκι δεν του λέει πώς ζουν οι πολίτες, σχεδόν 3 εκατ. στα όρια της ακραίας φτώχειας χωρίς θέρμανση… μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open ανέφερε ότι υπάρχουν έντονες πληθωριστικές πιέσεις στην διεθνή αγορά οπότε δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη η χώρα μας ενώ επιβαρυντικά, για τις τιμές των οπωροκηπευτικών, λειτούργησε και η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών!

Επίσης, ανέφερε ότι σε λίγες μέρες στην πλατφόρμα e-katanalotis.gov.gr θα ενταχθούν, σύμφωνα με τη νομοθεσία, και οι τιμές των λαϊκών αγορών.

Το @MinDevGR έχει φτιάξει αυτήν την πλατφόρμα στην οποία προσθέτουμε συνεχώς προϊόντα και βάλαμε και τα καύσιμα για να μπορούν όλοι να αγοράζουν τα φθηνότερα προϊόντα που υπάρχουν στην γειτονιά τους. Σας καλώ να το χρησιμοποιείτε και θα κερδίσετε https://t.co/DMJ89hXjXT

-Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 5, 2022…

κυριε Γεωργιάδη, εσείς ανοίξατε να δείτε την άχρηστη εφαρμογή; Λίγα από τα σχόλια πολιτών φτάνουν! Άντε με τις μ… σας, το κάψατε πια!

kostis Jo 14 Ιανουαρίου 2022

Η εφαρμογή είναι στην ουσία άχρηστη. Απίστευτα λίγα προϊόντα αφού κανένα s/m δεν είναι υποχρεωμένο να ανεβάζει προϊόν και τιμή. Καθαρά λοιπόν για να προπαγανδίζει ο τρόμπας ο Άδωνης στα βοθροκάναλα κάτι που είναι παντελώς άχρηστο και μη λειτουργικό.

GGE – Okaa SA17 Ιανουαρίου 2022

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. Σκοπός της εφαρμογής είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των καταναλωτών και σύντομα θα προστεθούν περισσότερα προϊόντα και κατηγορίες προϊόντων, καθώς και αλυσίδες super market. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.        

Jim Eco 5 Φεβρουαρίου 2022

Αν μπορούσα δεν θα εβαζα κανένα αστέρι. Ένα πράγμα υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει η εφαρμογή, αλλά ούτε αυτό δεν μπορεί… Η εφαρμογή δεν είναι αξιόπιστη. Πχ για βενζίνη αμόλυβδη 95, σε πρατήριο της περιοχής μου, η εφαρμογή αναφέρει τιμή 1,545€. Αντιθέτως, το αξιόπιστο app fuelGR αναφέρει τιμή 1,799…   

christos nikas 5 Φεβρουαρίου 2022

Φοβερή εφαρμογή που σε μεταφέρει πίσω στο χρόνο που οι τιμές βενζίνης ήταν 1,35. Άλλη μια καινοτομία, που ακολουθεί το δόγμα Had one job της διακοποχώρας.

Πέρις ‘Υπατος 5 Φεβρουαρίου 2022

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου