Monday, 23 September, 2024

Αλ. Τσίπρας: Αύριο θα υποδεχθώ τον κ. Μητσοτάκη στο Μαξίμου, δεν θα κάνω ό,τι έπραξε ο προκάτοχος μου

Η λαϊκή ετυμηγορία είναι για μας απόλυτα σεβαστή, πριν από λίγο επικοινώνησα με τον Κυρ. Μητσοτάκη για να τον συγχαρώ στην εκλογική του νίκη τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας

από το Ζάππειο. Ο λαός μας έδωσε εντολή μετασχηματισμού μας πρόσθεσε.
«Η εναλλαγή είναι η πεμτπουσία της Δημοκρατίας. Αύριο θα υποδεχθώ τον κ. Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου δεν θα κάνω ό,τι έπραξε ο προκάτοχος μου»!
Ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε «όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν ένα δύσκολο αγώνα σε δύσκολες συνθήκες γιατί πρώτη φορά έδωσαν αυτή τον αγώνα μετά τις ευρωεκλογές».
«Εύχομαι και ελπίζω η επάνοδος της Ν.Δ. να μην γίνει αφορμή ρεβανσισμού και εκδικητικότητας ιδίως απέναντι σε σημαντικές κατακτήσεις των εργαζομένων» ανέφερε ο Αλ. Τσίπρας και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ισχυρός σε θέση αξιωματικής αντιπολίτευσης ώστε αυτό να το αποτρέψει.
«Πολεμήσαμε και καταφέραμε πολλά, πάντα με το κεφάλι ψηλά. Με το κεφάλι ψηλά αποδεχόμαστε την λαϊκή ετυμηγορία, η Ελλάδα που παραδίδουμε δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα που παραλάβαμε. Παραλάβαμε μία χώρα στο έλεος της χρεοκοπίας, με άδεια ταμεία, με φτωχοποίηση. Παραδίδουμε μία χώρα ελεύθερη ξανά, με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, με το χαμηλότερο ιστορικά επιτόκιο δανεισμού και ανακτημένο το κύρος και την αξιοπιστία σε διεθνές επίπεδο» επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είπε, Το εκλογικό αποτέλεσμα μόνο στρατηγική ήττα δεν είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ όπως πολλοί επιδίωξαν. «Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε η ήττα να αποδειχθεί πρόσκαιρη».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου