Friday, 19 April, 2024

Απάντηση Εμφιετζόγλου στον υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη

Ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως έκανε την παρακάτω δήλωση με αφορμή τη δημοσιοποίηση της μήνυσης εναντίον του από τον υπουργο Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη:

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πάμε στα δικαστήρια να δούμε τι είναι ο Γεραπετρίτης. Να δούμε πώς αρπάζει από τον φίλο του και τον συγγενή του τον Περιστέρη, τι κομπίνες κάνει στα δημόσια έργα, τι κάνει συμφωνίες με δικαστικές αρχές, τι κάνει με τους διάφορους Λιγνάδηδες και  Φουρθιώτηδες, τι τακτοποιεί με την 12χρονη.

Είναι μια καλή ευκαιρία να μας τα πει αυτά ο κ. Γεραπετρίτης, για να καταλάβουν οι Έλληνες ποιοι άνθρωποι ζητούν την ψήφο τους. Να καταλάβουν και να τους μαυρίσουν γιατί αυτός ο βούρκος πρέπει να φύγει επιτέλους.

Και κάτι άλλο με τον Γεραπετρίτη, που μας έκλεισε στα έξι ναυτικά μίλια. Αυτό είναι εθνική προδοσία.

Η Πατριωτική Ένωση θα συνεχίσει πάντα τον αγώνα για την πατρίδα και τα παιδιά μας, και θα τσακίσει όλους αυτούς τους απατεώνες που κλέβουν την πατρίδα, που εκβιάζουν ανθρώπους καταστάσεις και συνειδήσεις για να καθαρίσουμε την κόπρο του Αυγείου από την ελληνική πολιτική σκηνή.

Τους κλέφτες, τους παιδεραστές, αυτούς που κάνουν συμφωνίες με δικαστές εις βάρος των κομμάτων θα τους κυνηγήσουμε και όταν με το καλό είμαστε στην Βουλή θα ζητήσουμε να γίνει ειδικό δικαστήριο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου