Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Γκάφα Κασσελάκη για τα κατεχόμενα της Κύπρου, που έγινε… «κρατίδιο»! Ήμουν άυπνος, είπε

Δεν πήγαν και πολύ καλά οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης στους δημοσιογράφους, μετά την ομιλία του στο Αιγάλεω.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την μίνι ένταση που είχε με δημοσιογράφο, τα… μπέρδεψε, όσον αφορά το ψευδοκράτος στην Κύπρο.

Στην αναφορά του για τα κατεχόμενα, για τα οποία ο Ερντογάν ζητά ανεξαρτητοποίηση, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορούσε να πει “ψευδοκράτος” και αντ΄αυτού είπε “το δεύτερο μισό” της Κύπρου, η “βόρεια πλευρά”, το “κρατίδιο το δικό τους”.

Η αμηχανία του και το άβολο της στιγμής ήταν εμφανές, καθώς προσπαθούσε να θυμηθεί τη λέξη “ψευδοκράτος”. Τελικά του το διεμήνυσε ένας από τους δημοσιογράφους. “Για τα εθνικά θέματα είναι απαράδεκτο ο κ. Μητσοτάκης να μην απαντάει στην πρόκληση Ερντογάν, για αναγνώριση του δεύτερου μισού της… Του κρατιδίου, τέλος πάντων, του δικού τους. Της βόρειας… ε, στην Κύπρο. Αντί να απαντάει επί τόπου…” ανέφερε στην τοποθέτησή του.

Σε εκείνο το σημείο, δημοσιογράφος τού είπε “του ψευδοκράτους” με τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη να επαναλαμβάνει “του ψευδοκράτους”.

Στις δηλώσεις του, αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε: “Είναι μία μεγάλη μέρα για εμένα εδώ στο Αιγάλεω. Πρέπει να υποστηρίξουμε τον αγώνα του Δημήτρη Μπίρμπα να εκλεγεί δήμαρχος. Θέλω να παροτρύνω όλο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και τα 150 χιλιάδες μέλη που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή να κατευνάσουμε τους τόνους”.

Αναφορικά με το εργασιακό νομοσχέδιο είπε: “Προφανώς είναι κάτι απαράδεκτο και χθες συναντήθηκα με την ΑΔΕΔΥ και τους φορείς συνειδητοποιώντας τις μεγάλες αδικίες που γίνονται στα εργασιακά. Ο συνδικαλισμός θα έχει θέση στα όργανα του κόμματος και στην παραγωγή της πολιτικής”.

Στις επικρίσεις που δέχεται ότι δεν έχει πολιτικό περιεχόμενο ο λόγος του απάντησε: “Είμαι ο μόνος υποψήφιος που έχει καταθέσει προτάσεις και το να λέγεται ότι δεν έχω πολιτικό περιεχόμενο ενώ έτσι άρχισε η υποψηφιότητά μου, από την έγκριση του κόσμου από το περιεχόμενο που έβαλα μπροστά, τότε πολύ απλά δεν σέβονται την νοημοσύνη του κόσμου. Για το στρατό έχω πει ξεκάθαρα ότι θέλω η πρώτη γραμμή να είναι επαγγελματική για το υπόλοιπο να ισχύει κοινωνική θητεία”.

Κασσελάκης για τα «κατεχόμενα-κρατίδιο»: Ημουν κουρασμένος και άυπνος, δεν έβρισκα τη λέξη, θέλω 2 μήνες εξάσκηση

Με ένα βίντεο στα social media θέλησε να απαντήσει ο Στέφανος Κασσελάκης στον σάλο που προκλήθηκε αφού χαρακτήρισε κρατίδιο δικό τους, τα κατεχόμενα από τους Τούρκους στην Κύπρο.

Η αρχική αναφορά ήταν αρκετή για να προκαλέσει σάλο και τα ξημερώματα σε νέα του ανάρτηση επιχείρησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι λείπει από τα 14 του χρόνια, ότι μερικές φορές δυσκολεύεται να βρει την κατάλληλη λέξη, ότι χθες ήταν κουρασμένος και άυπνος και ότι σε δύο μήνες θα είναι εντάξει με τα ελληνικά του!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου