Wednesday, 8 May, 2024

Δραστηριότητα υπ. Ευρωβουλευτών του ΚΚΕ

Την Κυριακή 5/5 στις 19:30, ομιλία του Λεωνίδα Στολτίδη, υποψήφιου ευρωβουλευτή με το ΚΚΕ, σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αιγινίου.
• Την Δευτέρα 6/5 στις 9:00, η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε Δημοτικά σχολεία της Τούμπας.
• Την Δευτέρα 6/5 στις 11:00, ο Κώστας Παπαδάκης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ και η Θεανώ Καπέτη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στο εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονικής, στην Ανάληψη.
• Την Δευτέρα 6/5 στις 19:00, σε συγκέντρωση του ΚΚΕ, στο παλιό Δημαρχείο Πολίχνης, θα μιλήσουν ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ και ο Μάριος Παλάτζας, υποψήφιος Δήμαρχος Παύλου Μελά με την «Λαϊκή Συσπείρωση».
• Την Δευτέρα 6/5 στις 19:00, στην συγκέντρωση της Τομεακής Οργάνωσης Δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στην πλατεία Ναυαρίνου με Δημητρίου Γούναρη, θα μιλήσουν ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.
Το Γραφείο Τύπου της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου