Saturday, 27 April, 2024

Επίθεση της ΕφΣυν στον Σωτήρη Τσιόδρα: “Το τερμάτισε…”

Το μήνυμα του Σωτήρη Τσιόδρα δεν άρεσε στην ΕφΣυν και στην δημοσιογράφο Αντα Ψαρρά που κατηγόρησε τον κ. Τσιόδρα ότι το… τερμάτισε.
Ήταν μια από τις πιο ανθρώπινες στιγμές του λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα χθές, στην συνέντευξη τύπου. Οταν αναφέρθηκε ονομαστικά, με τα μικρά τους, στους γιατρούς που συνάντησε στο νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα αλλά στους ασθενείς που νοσηλεύονται εκεί και δίνουν μάχη με τον κορονοϊό.
Παραδόξως αυτό το μήνυμα του Σωτήρη Τσιόδρα δεν άρεσε στην ΕφΣυν και στην δημοσιογράφο Αντα Ψαρρά που κατηγόρησε τον κ. Τσιόδρα ότι το τερμάτισε…
Γιατί; Γιατί, σύμφωνα με την ΑΨ, δεν υπάρχει κανένας λόγος ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας να πηγαίνει στα νοσοκομεία (!!!) αλλά αυτό που πρέπει να κάνει είναι να μεταδίδει την αλήθεια χωρίς κυβερνητικά στολίδια- αφήνοντας μια αιχμή για το τρόπο που κάνει την ενημέρωση ο κ. Τσιόδρας- και να πιέζει τους κυβερνητικούς να προσλάβουν περισσότερους γιατρούς.
Ο υπέροχος Ανθρωπος Σωτήρης Τσιόδρας: Ευχαριστώ τον Ιωσήφ, την Κωνσταντίνα, τον κυρ Νίκο
Το άρθρο της ΕφΣυν και της ΑΨ:
Μπορεί να ευχαριστεί καθημερινά τους συναδέλφους του γιατρούς, τους νοσηλευτές ακόμα και τους ασθενείς ο κ. Τσιόδρας, αλλά καθόλου δεν χρειαζόταν η χθεσινή απαρίθμηση ονομάτων χωρίς κανένα προφανή λόγο.
Δεν θέλουμε να υποθέσουμε ότι ο μόνος λόγος που το έκανε είναι για να αποδείξει ότι βρέθηκε ο ίδιος πολλή ώρα στο “μέτωπο”.
Κανείς δεν ζητά από τον επικεφαλής επιστήμονα, που είναι επιφορτισμένος να μεταδίδει καθημερινά στους πολίτες την πραγματικότητα χωρίς κυβερνητικά “στολίδια” στις όποιες ανεπάρκειες και αδυναμίες, να πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία.
Δεν ενδιαφέρει κανένα αν ο κ. Τσιόδρας συνάντησε τη Μαρία και την Αννα, αλλά το αν πιέζει (και) ο ίδιος τους κυβερνητικούς συνομιλητές του να προσλάβουν αντί να πηγαινοφέρνουν γιατρούς, να αυξήσουν τους μοριακούς ελέγχους κ.λπ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου