Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις μεταξύ Κυριάκου Βελόπουλου και Αντώνη Μυλωνάκη της Ελληνικής Λύσης, καθώς
όπως επιβεβαίωσε ο παραιτηθείς βουλευτής, κατατέθηκε μήνυση εναντίον του από το κόμμα Βελόπουλου.
Ειδικότερα, ερωτηθείς ο κ. Μυλωνάκης αν αληθεύουν οι φήμες περί μήνυσης εναντίον του από τον κ. Βελόπουλο, επιβεβαίωσε το γεγονός και μάλιστα είπε ότι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του για να τον συλλάβουν.
«Αληθεύουν (οι πληροφορίες για τη μήνυση). Είμαι εκτός Αττικής. Στο σπίτι μου απέξω είναι ζωσμένο από αστυνομικούς από το Τμήμα Πατησίων. Οι αστυνομικοί καλά κάνουν. Αυτή είναι η δουλειά τους στο πλαίσιο του αυτοφώρου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μυλωνάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Η αρχή του… κακού
Όλα ξεκίνησαν όταν η επιτροπή Δεοντολογίας της Ελληνικής Λύσης, αποφάσισε να αλλάξουν εκλογική περιφέρεια οι βουλευτές που φέρονται να βρίσκονται σε συνομιλίες με τη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Βάσει της απόφασης αυτής, οι τρεις βουλευτές «θα κατέλθουν ως υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες και, σε δεύτερο χρόνο αναλόγως και της συμπεριφοράς τους, θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια της προτιμήσεώς τους»-εάν είχαν διαγωγή κοσμία, δηλαδή.
Ακολούθως, η Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου και ο Αντώνης Μυλωνάκης, βουλευτές της Ελληνικής Λύσης, υπέβαλαν την παραίτησή τους και ακολούθησαν καταγγελίες για «άδικες συμπεριφορές» και «μαύρα χρήματα».
«Εμείς δίνουμε 1.500 ευρώ το μήνα, 1.000 ευρώ τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία και τα 500 ευρώ είναι μαύρα σε ένα φάκελο. Μπορεί να κατηγορηθούμε κι εμείς, δεν έχει να κάνει, αλλά αυτά τα πράγματα είναι η αλήθεια.
Ο κ. Βελόπουλος ζήτησε 1.500 ευρώ. Δεν προβλέπεται πάνω από 1.000 ευρώ, αν δείτε αυτά που σημειώνουμε όταν πάει στο λογιστήριο της Βουλής δεν μπορεί να πάρει πάνω από 1.000 ευρώ και άλλα 500 μαύρα. Εγώ τα φορολογούμαι δεν είναι κάτι. Εικάζω ότι χρησιμοποιούνται για το κόμμα αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται; Δεν κατηγορώ κανέναν» κατήγγειλε ο κ. Μυλωνάκης προαναγγέλλοντας ότι θα κινηθεί νομικά. Την ίδια καταγγελία έκανε στη συνέχεια και η κυρία Αλεξοπούλου: «Το κόμμα κρατούσε 1.000 ευρώ από τη μισθοδοσία. Δίναμε, επίσης, ακόμη 500 ευρώ για έξοδα του κόμματος, τα δίναμε κάθε πρώτη του μηνός δίναμε τα λεφτά που ξέραμε ότι βοηθάμε το κόμμα».
in.gr