Friday, 17 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μητσοτάκης: Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος

«Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος και η Θράκη πάντα όρθια»: Το μήνυμα αυτό έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Αλεξανδρούπολη

ο οποίος έφτασε το πρωί της Τρίτης, 3 Μαρτίου 2020, στον Έβρο για να επισκεφτεί τα ελληνοτουρκικά σύνορα μαζί με την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Το ηθικό είναι ακμαιότατο, να κάνουμε τη δουλειά μας, όλη η κοινωνία ενωμένη, εθνική η προσπάθεια, δεν θα περάσει κάνεις παράνομα», ανέφερε ο Πρωθυπουργός στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εκβιάζεται και δεν θα εκβιαστεί.
«Τα σύνορα της Ελλάδας, είναι σύνορα της Ευρώπης» είπε ο πρωθυπουργός, και συνέχισε: «Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος και η Θράκη πάντα όρθια».
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα σώματα ασφαλείας και τους κατοίκους που, όπως είπε, «βάζουν πάντα πλάτη».
Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης, συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αποφασιστική στάση και πολιτική που τηρεί η κυβέρνηση και στάθηκε για καφέ με τις τοπικές αρχές.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου