Thursday, 16 May, 2024

ΝΔ: Περήφανη η κ. Χριστοδουλοπούλου που ήθελε να ονομάζεται η ΠΓΔΜ «Μακεδονία»

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης για τις «Πρέσπες» εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με τη δημοσίευση ενός βίντεο, που παρουσιάζει τον Γιώργο Κουμουτσάκο

να μιλάει για ψήφισμα το οποίο υιοθετούσαν μέλη της κυβέρνησης και αφορούσε τη διατήρηση της συνταγματικής ονομασίας της ΠΓΔΜ.
«Στις 27 Μαρτίου, λίγες ημέρες πριν το Βουκουρέστι, υιοθετούσατε ψήφισμα στο οποίο αναγράφεται αυτολεξεί: “Δεν υπάρχει κανένα εθνικό συμφέρον που να διακυβεύεται αν δοθεί η δυνατότητα στη γειτονική χώρα να διατηρήσει τη συνταγματική της ονομασία”, δηλαδή το Μακεδονία. Αυτή ήταν η θέση σας. Κατάπτυστη θέση», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ.
Στη συνέχεια του βίντεο παρουσιάζεται να διαβάζει μερικές υπογραφές: «Κώστας Γαβρόγλου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τότε πανεπιστημιακός, τώρα υπουργός της κυβέρνησής σας ο κ. Άγγελος Τσέκερης και η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου που την γνωρίζεται καλά όλο το Πανελλήνιο.
Το βίντεο της ΝΔ κλείνει με την κ. Χριστοδουλοπούλου να λέει: «Είμαι υπερήφανη που το υπέγραψα». Μετά τα λόγια της αντιπροέδρου της Βουλής, εμφανίστηκε ένα μήνυμα που έγραφε «Αυτοί διαπραγματεύτηκαν. Αυτοί πανηγυρίζουν τώρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου