Saturday, 27 April, 2024

«Ντου» ακτιβίστριας στον Μητσοτάκη στον Καναδά: “Θα πρέπει να ντρέπεστε”

Επίθεση από ακτιβίστρια δέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του Καναδά.

Η γυναίκα τον κατηγόρησε για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στο πόλεμο του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.
«Είστε συνένοχος στη γενοκτονία των Παλαιστινίων», του είπε με τον πρωθυπουργό αρχικά να αιφνιδιάζεται. «Είστε σοβαρή;» της απάντησε. «Ναι! Γιατί δεν έχει καλέσει για εκεχειρία. Γιατί δεν έχετε επιβάλει κυρώσεις στο Ισραήλ. Έχουν σκοτωθεί 14.000 παιδιά στην Παλαιστίνη. 40.000 Παλαιστίνιοι είναι νεκροί», συνεχίζει η ακτιβίστρια.

«Έχουμε καλέσει για εκεχειρία», αποκρίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθώντας να απομακρυνθεί, ενώ η ακτιβίστρια συνεχίζει να τον κατηγορεί για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό βίντεο που έχει αναρτηθεί στις 12/12/2023 ο ΟΗΕ ψήφισε υπέρ μιας «ανθρωπιστικής κατάπαυσης του πυρός», ωστόσο, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει κάνει μια δημόσια δήλωση» για κατάπαυση του πυρός.

«Επιβάλλεται εμπάργκο όπλων στο Ισραήλ. Θα πρέπει να ντρέπεστε. 14.000 παιδιά έχουν σκοτωθεί και έχετε το αίμα τους στα χέρια σας. Είστε συνένοχος σε μια γενοκτονία των Παλαιστινίων. Θα πρέπει να επιβάλλεται κυρώσεις κατά του Ισραήλ. Θα πρέπει να ντρέπεστε. Πώς αντικρίζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη; Το Ισραήλ είναι ένα κράτος τρομοκράτης», συνεχίζει να του λέει η ακτιβίστρια καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης απομακρύνεται, όπως αναφέρει το tilestwra.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου