Monday, 17 June, 2024

Ο Κασσελάκης ψάχνει φθηνή φέτα και ο Μαρινάκης μιλά για… πολιτικούς απατεώνες!

Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok ο Στέφανος Κασσελάκης, επισκέπτεται σούπερ μάρκετ, αναζητώντας φέτα στα 6,28 ευρώ, μετά τις σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, επισκέπτεται διαφορετικά σούπερ μάρκετ αναζητώντας φθηνή φέτα. Μάλιστα, κάποια στιγμή, σταματάει και ένα αυτοκίνητο, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ενημερώνει την οδηγό: «Ψάχνω προσφορά για φέτα. 6,28 ευρώ» λέει στην οδηγό, η οποία ξεσπάει σε γέλια. 

Stefanos Kasselakis (@skasselakis) Official | TikTok

Για την ιστορία, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν κατάφερε να βρει φέτα σε αυτή την τιμή και δήλωσε ότι θα στείλει μήνυμα στην Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν για να την ενημερώσει…

Ο Μαρινάκης απαντά στον Κασσελάκη
Το βίντεο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο TikTok, ο οποίος επισκέφθηκε αρκετά σούπερ μάρκετ, διαφορετικών αλυσίδων, για να βρει τη φθηνή φέτα, έγινε viral, ωστόσο, δεν άργησε να του απαντήσει με ένα άλλο βίντεο, στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Παύλος Μαρινάκης.

«Πάμε να δούμε μαζί τι σημαίνει πολιτικός απατεώνας. Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για κάθε νοικοκυριό. Το τελευταίο που χρειάζονται οι πολίτες, είναι πολιτική εξαπάτηση», δηλώνει στο βίντεο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Όπως φαίνεται στο βίντεο Μαρινάκη, στο έγγραφο που κατέθεσε στη Βουλή ο πρωθυπουργός, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ακρίβεια, η ενδεικτική τιμή 6,28 ευρώ αναφέρεται σε συσκευασία μισού και όχι ενός κιλού, όπως αυτή που έψαχνε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Πάμε να δούμε μαζί τι σημαίνει πολιτικός απατεώνας»
Μάλιστα, όπως σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και φαίνεται στο κατατεθέν από τον πρωθυπουργό έγγραφο στο βίντεο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέκρινε συσκευασία 500 γραμμαρίων σε όλες τις χώρες. Ο Παύλος Μαρινάκης παρέθεσε και απόσπασμα από την ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή, για να δείξει πως ουδέποτε μίλησε για «το κιλό», όπως ισχυρίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και προσέθεσε πως αν κανείς υπολογίσει την τιμή του κιλού από τα στοιχεία που προσκόμισε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, θα δει πως τα προϊόντα που κοιτούσε ο Στέφανος Κασσελάκης «ήταν ακόμα φθηνότερα».

«Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για κάθε νοικοκυριό. Προσπαθούμε να μειώσουμε τις συνέπειές του με σοβαρές κινήσεις. Αύξηση των εισοδημάτων, πολλά και αυστηρά πρόστιμα και βέβαια στοχευμένες παρεμβάσεις», ανέφερε καταληκτικά ο Παύλος Μαρινάκης.

TikTok – Make Your Day

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου