Monday, 13 May, 2024

Σάλoς με τη δήλωση του Μπέου για τον Κασσελάκη: «Θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π…»;

Σάλoς με τη δήλωση του Μπέου για τον Κασσελάκη

Μπέος για Κασσελάκη: «Θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε πoύσ…ες»;

Σε μία δήλωση που ίσως να μην περίμενε κανείς, σχετικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος, λίγα λεπτά πριν το τέλος της εκλογικής διαδικασίας, από την κεντρική πλατεία του Βόλου.

«Εγώ ως άνθρωπος είμαι αυτός που ξέρετε, μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας, σας κοιτάω στα μάτια, αντιμετωπίζω όλα τα ζητήματα στις γειτονιές και εκφράζομαι ελεύθερα, όπως λέει και το Σύνταγμά μας. Δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός, ούτε έχω πτυχίο κορνιζαρισμένο.

Τα τελευταία χρόνια κυβέρνησαν γιατροί και δικηγόροι την Ελλάδα, αυτοί μας εξαθλίωσαν», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε «και έχεις κάποιες εκπομπές που αντί να σταθούν στην ουσία κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι ”επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια” .

Δηλαδή τι θες να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προβάλλουν; Ότι εμείς οι υπόλοποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@@@δες;», δήλωσε ο ίδιος.

Κασσελάκης για Μπέο: «Η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της επιτέλους»

«Παροτρύνω τη Δικαιοσύνη να κάνει και σε αυτό το θέμα τη δουλειά της, επιτέλους». Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για την κατάπτυση δήλωση του Αχιλλέα Μπέου «τι θέλει να μας πει ο Κασσελάκης, ότι πρέπει να υιοθετούμε κι εμείς αγόρια για να τα κάνουμε που…δες;».

«Δεν έχω πολλά να πω. Θα παροτρύνω τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και σε αυτό το θέμα επιτέλους», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας στον Αχιλλέα Μπέο, κατά τις δηλώσεις του με φόντο τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών. «Σήμερα ήταν ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα μας να έχει μία νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη», σημείωσε ο κ. Κασσελάκης και υπογράμμισε: «η ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει από αύριο».

Παράλληλα, κάλεσε όλους τους προοδευτικούς Αθηναίους να στηρίξουν τον αντίπαλο του Κώστα Μπακογιάννη στον β’ γύρο, δηλαδή τον κ. Δούκα που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου