Monday, 13 May, 2024

Σιμόπουλος, βουλευτής ΝΔ: «Η ακρίβεια αφορά ένα μικρό κομμάτι της κοινωνίας… οι νέοι διασκεδάζουν»

Σιμόπουλος, βουλευτής ΝΔ: «Η ακρίβεια αφορά ένα μικρό κομμάτι της κοινωνίας. Αρκετοί περνάνε καλά, οι νέοι διασκεδάζουν»

Την αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Νικητιάδη, προκάλεσε η εντελώς άστοχη τοποθέτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στράτου Σιμόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατά την εμφάνισή του στο “Blue Sky” ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “η ακρίβεια αφορά ένα μικρό κομμάτι της κοινωνίας”.

Ενώ, στην προσπάθεια να ενισχύσει το αφήγημά του, υποστήριξε πως “υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που περνάνε καλά, διασκεδάζουν”, ενώ οι νέοι και οι νέες “είναι έξω”.

«Η ακρίβεια αφορά ένα μικρό κομμάτι της κοινωνίας» δήλωσε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι ευάλωτο είναι το μικρότερο τμήμα της κοινωνίας, ενώ υπάρχουν και άνθρωποι που τα καταφέρνουν δύσκολα. «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είχαν δουλειά και τώρα έχουν» είπε επίσης ο κ. Σιμόπουλος ενώ υποστήριξε ότι υπάρχουν πολλοί κλάδοι που παρουσιάζουν 0% ανεργία.

Μάλιστα, προσέθεσε πως βλέπει αρκετούς ανθρώπους που περνάνε καλά, διασκεδάζουν και βγαίνουν έξω και για αυτόν τον λόγο δεν του αρέσει αυτή η «τρομολαγνεία» σχετικά με τις τιμές των προϊόντων.

Στις δηλώσεις του “γαλάζιου” βουλευτή απάντησε ο κ. Νικητιάδης:

Ως άλλη “Μαρία Αντουανέτα”, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος, αποκομμένος εντελώς από την πραγματικότητα, ανακάλυψε ξαφνικά ότι η ακρίβεια αφορά πολύ μικρό μέρος της κοινωνία μας. Ένα ακόμη δείγμα της αλαζονείας της Νέας Δημοκρατίας.

Η Μαρία Αντουανέτα, καλούσε τον γαλλικό λαό να φάει παντεσπάνι αφού δεν είχε να φάει ψωμί. Δυστυχώς, την ίδια επαφή με την πραγματικότητα φαίνεται να έχει και ο κ. Σιμόπουλος.

Ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει επιτέλους να αποφασίσουν ποια είναι η θέση τους για την ακρίβεια. Είναι τελικά υπαρκτό πρόβλημα ή αφορά ελάχιστους όπως δηλώνουν οι βουλευτές της;

Τα ελληνικά νοικοκυριά δεν αντέχουν άλλο τις παλινωδίες μιας κυβέρνησης, η οποία αδυνατεί να αντιμετωπίσει το κορυφαίο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας σήμερα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου