Saturday, 11 May, 2024

Τάιλερ για Κασσελάκη: Θα είναι ένα διασκεδαστικό ταξίδι, έχουμε να προσφέρουμε πολλά στη χώρα

Για τη ζωή του με τον Στέφανο Κασσελάκη και την εμπειρία του μέχρι στιγμής στην Ελλάδα με την εκλογή του συντρόφου του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Τάιλερ Μακμπέθ δήλωσε πως ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ίδιος είναι ενθουσιασμένοι από τις εξελίξεις με τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είπε πως η ζωή τους δεν ήταν μόνο γυμναστήριο και καφές.

«Έχει αλλάξει η ζωή μας με ωραίο τρόπο, είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία, νομίζω ότι θα είναι ένα διασκεδαστικό ταξίδι και νομίζω ότι θα μας επιτρέψει να αποδείξουμε στη χώρα ότι έχουμε πολλά να προσφέρουμε», τόνισε αρχικά ο ίδιος.

Στην ερώτηση για το πως περνάει στην Ελλάδα, αφού ο Στέφανος Κασσελάκης λείπει διαρκώς από το σπίτι, είπε πως και αυτός έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όπως είπε, έχει τη δική του εταιρεία για την οποία μπορεί να εργαστεί και από απόσταση. «Είχαμε επαγγελματικές ζωές και πριν έρθουμε στην Ελλάδα, η ζωή μας δεν είναι γυμναστήριο και έξοδοι. Η ζωή μας δεν είναι όπως νομίζατε μόνο γυμναστήριο και καφές. Εργαζόμαστε όλη την ημέρα. Είχαμε πολύ έντονες καριέρες μέχρι αυτή τη στιγμή και είμαστε προετοιμασμένοι για να συνεχίσουμε», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το πόσο έχει αλλάξει τώρα η ζωή τους, τόνισε πως «προσπαθούμε να έχουμε λίγη ιδιωτικότητα και να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με όλα». «Είμαι ενθουσιασμένος που θα ζήσω στην Ελλάδα και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία και για τους δύο μας» κατέληξε ο Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος δεν θέλησε να πει εάν μένουν στο σπίτι των γονιών του Στέφανου ή σε ξενοδοχείο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου