Friday, 10 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τέμπη: Οργή για τη δήλωση Μαρκόπουλου περί «γουρλίδικης» επιτροπής. Ζήτησε συγγνώμη

Συγγνώμη ζήτησε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος μέσω Twitter για τη δήλωσή του στην Εξεταστική Επιτροπή για την τραγωδία των Τεμπών που προκάλεσε αντιδράσεις.

 «Ζήτω συγγνώμη, δίχως να επικαλούμαι περιττές δικαιολογίες».

Χωρίς καμία διάθεση αυτοσυγκράτησης νωρίτερα σήμερα, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος βουλευτής της ΝΔ και μέλος της εξεταστικής για τα Τέμπη, δεν έκρυψε τη χαρά του και χαρακτήρισε την επιτροπή «γουρλίδικη» αφού μέσα από το «έργο» της αναδείχθηκαν και υπουργοποιήθηκαν δύο μέλη της, η Ιωάννα Λιτρύβη και ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, σε μια μάλλον κακή εκδοχή χιούμορ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε: «Να κάνουμε και λίγο χιούμορ, η επιτροπή μας είναι και κάπως γουρλίδικη. Δύο πολύ καλοί και άξιοι συνάδελφοί μας, ο κύριος Ανδρέας Νικολακόπουλος και η κυρία Ιωάννα Λιτρύβη υπουργοποιήθηκαν».

Με ένα σκληρό σχόλιο όμως απάντησε ο Βαγγέλης Βλάχος ο οποίος έχασε τον αδερφό του Βάιο στο έγκλημα των Τεμπών.

«”Η Επιτροπή μας είναι γουρλίδικη” είπε ο Μαρκόπουλος, γιατί 2 μέλη της υπουργοποιήθηκαν, σε μία προσπάθεια να κάνει και χιούμορ. Το μόνο που δεν είπε είναι “πάντα τέτοια” και “και του χρόνου”. Αίσχος. Προσβολή. Ύβρις» σημείωσε με ανάρτησή του στα social media και συμπλήρωσε: «Να φέρουν κέρασμα οι δύο νέοι υπουργοί, 57 κορνέδες».

Άστοχη η δήλωσή μου περί “γουρλίδικης” Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη

Συγγνώμη ζήτησε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος για τη δήλωσή του στην Εξεταστική Επιτροπή για την τραγωδία των Τεμπών που προκάλεσε αντιδράσεις. «Άστοχη η σημερινή μου δήλωση στην εξεταστική επιτροπή και οφείλω να το αναγνωρίσω. Ζήτω συγγνώμη διχως να επικαλούμαι περιττές δικαιολογίες» έγραψε λίγη ώρα αργότερα ο Δημήτρης Μαρκόπουλος στην πλατφόρμα Χ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου