Saturday, 18 May, 2024

Υπουργικό: Πυρά Μητσοτάκη σε «αριστερούς του χαβιαριού» και «φιλελεύθερους πολυτελείας»

Τόνισε ότι η εν λόγω ρύθμιση καλύπτει το 10% των εξόδων σχεδόν κάθε ελληνικού νοικοκυριού και αποτελεί ανάχωμα στην ακρίβεια. Πρόσθεσε πως η κυβέρνηση θα στηρίξει το μέσο εισόδημα έως ότου η χώρα να βγει στο ξέφωτο και κάλεσε την αντιπολίτευση να υπερψηφίσει το μέτρο.

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «αντιφατικά» τα σχόλια για το Market Pass καθώς όπως είπε δεν μπορεί τα 650 εκατ. ευρώ να είναι ταυτόχρονα και ψίχουλα και υπερβολικά.

Παράλληλα σημείωσε πως δεν μπορεί να συγκρίνεται ένα μέτρο προσωρινό που ελήφθη σε έκτακτες κρίσεις, με τα προεκλογικά «αντίδωρα» άλλων εποχών. Οι επιπόλαιες προσεγγίσεις, φανερώνουν απλώς την αναλυτική αδυναμία και των αριστερών του χαβιαριού όπως αποκαλούνται όσο και κάποιων φιλελεύθερων πολυτελείας», τόνισε ο πρωθυπουργός. «Είμαστε τελικά η μόνη παράταξη που συνομιλεί με την κοινωνία ενώ οι άλλοι αναπαράγουν στερεότυπα βγαλμένα από άλλες εποχές, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και σχολίασε πως το νομοσχέδιο για το πρόγραμμα «Σπίτι Μου», αν και έχει κοινωνική σφραγίδα εγκρίθηκε χωρίς τις ψήφους της αντιπολίτευσης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου