Saturday, 27 April, 2024

Έγιναν τελικά συμπέθεροι κι ας ήταν από τα… Τίρανα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου η παράσταση «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»

των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, μία τρίωρη θεατρική παραγωγή από την θεατρική ομάδα του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης «ΘΕΑΤΡΟΚΑΠΗΛΟΙ», στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.

sympetheroi1theatro1

Η γνωστή κωμωδία παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα με νέα στοιχεία, μη παραλείποντας αναφορές στο πολιτικό, κοινωνικό γίγνεσθαι, στη νοοτροπία του Έλληνα που δεν αλλάζει και κρύβει μέσα του στοιχεία νεοπλουτισμού… τυχοδιωκτισμού, ανωτερότητας και ανυποληψίας ανθρώπων που δεν ‘’ανήκουν’’ στην ίδια τάξη ή κατάγονται από άλλη χώρα! Και εν προκειμένω, από την Αλβανία, που με καμία περίπτωση οι γονείς, ειδικά ο πατέρας, δεν θέλει να δώσει τη μονάκριβη κόρη του σε γαμπρό από τα… Τίρανα! Το γέλιο άφθονο από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, μέχρι δακρύων και οι ατάκες να διαδέχονται η μία την άλλη, παρά τη μεγάλης διάρκειας παράσταση.

Να σημειώσουμε πως οι «ΘΕΑΤΡΟΚΑΠΗΛΟΙ», παρουσίασαν τη συγκεκριμένη κωμωδία  εντελώς δωρεάν ως προσκεκλημένοι της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.  Αξίζουν συγχαρητήρια οπότε σε όλους τους συντελεστές, και για το εξαιρετικό αποτέλεσμα και για το γεγονός ότι δε ζητήθηκε κάποιοι ποσό και μπόρεσαν και άνθρωποι που ίσως δε θα είχαν αλλιώς τη δυνατότητα, να την παρακολουθήσουν, αν και άποψη μου, θα έπρεπε να οριστεί ένα αντίτιμο έστω και χαμηλό, και για τους ίδιους, ίσως και για έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

theatro2theatro3

Τα ονόματα των συντελεστών, και των πρωταγωνιστών και του σκηνοθέτη θα θέλαμε πολύ να τα μάθουμε. Αν και έψαξα αρκετά στη συνέχεια, λόγω του ότι δεν είχα επικοινωνία μαζί τους νωρίτερα, δεν κατάφερα να τα βρω. Και πάλι συγχαρητήρια, καλές επιτυχίες και συνέχειες…

Χ.Π.

Έγιναν τελικά συμπέθεροι κι ας ήταν από τα… Τίρανα!

 

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου