Wednesday, 8 May, 2024

Ανάπλαση μνημείου Μενέλαου Λουντέμη, στον Εξαπλάτανο

Ο Σύλλογος Εξαπλατάνου “Μενέλαος Λουντέμης” προχώρησε στην ανάπλαση του μνημείου που βρίσκεται στο χωριό, προς τιμή του Έλληνα λογοτέχνη, που έζησε πολλά χρόνια εκεί.

Μάλιστα, η εξ ολοκλήρου ανάπλαση, έγινε με χρήματα του Συλλόγου.

Στην ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής:

“Με μεγάλη χαρά ολοκληρώσαμε την ανάπλαση του μνημείου του μεγάλου λογοτέχνη – συντοπίτη μας, Μενέλαου Λουντέμη.

Το κόστος του έργου ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο σύλλογός μας, στα πλαίσια μιας σειράς κοινοφελών παρεμβάσεων που πραγματοποιούμε ετησίως στο χωριό μας, μετά από κάθε πετυχημένη διοργάνωση Λουντεμείων. Έτσι και φέτος θα σας ενημερώνουμε σταδιακά για τις ανάλογες δράσεις που έχουμε δρομολογήσει.

Ευχόμαστε το αισθητικό αποτέλεσμα ενός σημείου αναφοράς για το χωριό μας, να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Επίσης, σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε ο καθένας με τον τρόπο του για τον σεβασμό και την διατήρηση του μνημείου ως έχει, καθώς το μάρμαρο είναι ένα σοβαρά κοστοβόρο αλλά και ευαίσθητο υλικό.

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε κάθε καλοκαίρι στις εκδηλώσεις μας και μας δίνετε την δυνατότητα να πράττουμε ανάλογα έργα, να διοργανώνουμε εκδηλώσεις σε όλη την διάρκεια χρονιάς, αλλά και να είμαστε σε θέση κάθε χρόνο να ανεβάζουμε τον πήχη στην ετήσια κορυφαία μας εκδήλωση”. Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται!

Εκ μέρους του συλλόγου, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου