Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Δημοτικό Σχολείο Αρσενίου: Έκθεση Φωτογραφίας και δραστηριότητες με το Erasmus+

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αρσενίου Σκύδρας διοργανώνουν Έκθεση Φωτογραφίας και παράλληλες δραστηριότητες στα πλαίσια υλοποίησης

προγράμματος Erasmus+ την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 στις 10:00 το πρωί, στην Αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου Αρσενίου.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν εκπαιδευτικοί και μαθητές από την Ιταλία, τη Γαλλία και την Πολωνία και θα παρουσιαστούν δραστηριότητες από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Τις προηγούμενες ημέρες το σχολείο του Αρσενίου καλωσόρισε τους εταίρους του προγράμματος Erasmus+ όπου οργανώθηκε η έκθεση φωτογραφίας και οι προσκεκλημένοι επισκέφτηκαν όλες τις τάξεις του σχολείου.

Όπως αναφέρει η  Διευθύντρια του Σχολείου Ευγενία Χαρισιάδου: «Γνώρισαν τους μαθητές μας οι οποίοι τους αφιέρωσαν τραγούδια με τη βοήθεια του κ. Κωνσταντίνου του μουσικού μας. Για να έρθουμε πιο κοντά, παίξαμε παιχνίδια συνεργασίας αλλά και παιχνίδια αθλοπαιδιών με τον κ. Ανέστη. Το απόγευμα επισκεφτήκαμε το Μουσείο της Βεργίνας όπου ξεναγήθηκαν και γνώρισαν από κοντά την ιστορία μας μέσα από τα υπέροχα αρχαιολογικά ευρήματα της. Την επόμενη ημέρας, ακολούθησε επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας για να γνωρίσουν οι εταίροι μας την πραγματική ιστορία της Μακεδονίας και την ελληνικότητά της.

Ακολούθησε επίσκεψη στη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου η οποία γνώρισε και συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς από την Ιταλία, Γαλλία και Πολωνία.

Η Δήμαρχος τόνισε τον σημαντικό ρόλο της περιοχής μας στην μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων και με έκπληξη έμαθαν όλοι ότι είναι μία από τις 11 γυναίκες Δημάρχους της Ελλάδας, πρώτη γυναίκα Δήμαρχος στη Σκύδρα και στο Νομό μας.

Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε τον Άγιο Αθανάσιο και τους καταρράκτες της Έδεσσας και αύριο το πρόγραμμα συνεχίζεται με την εκδήλωση στην Αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου Αρσενίου».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου