Thursday, 9 May, 2024

Κοπή Βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ν. Πέλλας “Η Μπίγα”

Την Κυριακή το μεσημέρι, ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Πέλλας “Η Μπίγα” έκοψε τη Βασιλόπιτα του, σε γνωστό κέντρο της Εδεσσας.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και παράλληλα με ανακοίνωση του τονίζει τα εξής:

“Το 2023 ταξιδέψαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε, ενημερωθήκαμε, φιλοξενήσαμε στις εκδηλώσεις μας περισσότερους απο 7.000 φίλες και φίλους του συλλόγου. σε 10 μεγάλες δικές μας δράσεις, ενώ είχαμε παρουσία σε 11 ακόμα σαν φιλοξενούμενοι.

Συνεργαζόμενοι καλλιτέχνες δημιούργησαν 7 αφίσες έργα τέχνης το 2023  απεικονίζοντας δράσεις του συλλόγου ενώ τα μέλη που ακολουθούν τον σύλλογο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τριπλασιάστηκαν. Το 2024 ονειρευόμαστε μεγαλύτερα και περισσότερα,  προγραμματίζοντας δράσεις παρέμβασης και Ελληνικού Μικρασιατικού πολιτισμού. Είμαστε εδώ για να προτείνουμε,  με σχέδιο και όραμα, αλλά κυρίως για να βοηθήσουμε έμπρακτα στην υλοποίηση.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Δανή Τζαμτζη, τον Υπουργο κ. Σταμενιτη, τον βουλευτή κ. Καρασμανη τον βουλευτή κ. Βασιλειαδη, την βουλευτή κ.Τζακρη,  τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Τσεπκεντζη, την αντιδήμαρχο κ. Λαζαρου, τον αντιδήμαρχο κ.Τσακιρη και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΕ κ. Κυρμιζογλου για την παρουσία τους και την βοήθεια τους προς τον σύλλογο. Σας ευχαριστούμε θερμά  που στηρίζετε πάντα τις δράσεις του συλλόγου”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου