Saturday, 11 May, 2024

Μιλτιάδης Κασσάρας: Σε διεθνή εκδήλωση στη Γαλλία ως καθηγητής βιολοντσέλου

O πρώην διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Έδεσσας, Μιλτιάδης Κασσάρας, έχει αποκτήσει πλέον και διεθνή φήμη.

Ο   βιρτουόζος του βιολοντσέλου, έχει προσκληθεί να διδάξει σε διεθνή εκδήλωση που θα γίνει τον Ιούλιο στη Γαλλία, όπου θα συμμετέχουν παγκόσμιου φήμης καλλιτέχνες και θα διδάξουν στα δρώμενα της σχολής «Ακαδημία των Τεχνών».

Ο ίδιος αναφέρει σχετικά: «Μεγάλη η χαρά και η τιμή η συμμετοχή μου ως καθηγητής βιολοντσέλου και ως μουσικός στα  δρώμενα της  “Ακαδημίας των Τεχνών” στη Flaine της Γαλλίας!

Ευχαριστώ πολύ τον σπουδαίο πιανίστα και αγαπητό φίλο Bertrand Giraud για την τιμή να με συμπεριλάβει ανάμεσα σε όλους αυτούς τους εξαιρετικούς συναδέλφους από όλο τον κόσμο!

Όσοι μαθητές βιολοντσέλου (και άλλων οργάνων) από την Ελλάδα ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή την υπέροχη διοργάνωση και γιορτή της μουσικής με σεμινάρια, συναυλίες, διαλέξεις, κτλ. σε ένα πανέμορφο μέρος, στις γαλλικές Άλπεις, ας επικοινωνήσουν μαζί μου με μήνυμα στο messenger».

Αφιέρωμα στον Χρήστο Χατζή

Εντωμεταξύ, στα πιο κοντινά, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας την Κυριακή στις 29 Μαΐου στις 20:30, υποδέχεται τον σπουδαίο συνθέτη παγκόσμιας αναγνώρισης Χρήστο Χατζή, πολυβραβευμένο και ακαδημαϊκό, πρωτοβάθμιο καθηγητή σύνθεσης στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, σε μια μουσική εκδήλωση όπου ο ίδιος θα παρουσιάσει το συνθετικό του έργο και θα συστήσει στο κοινό τον Καναδοπολωνό συνθέτη Norbert Palej. Στη συναυλία παίρνει μέρος και ο Μιλτιάδης Κασσάρας με το βιολοντσέλο του!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου