Thursday, 9 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών: Βράβευση αθλητών στην κοπή της Βασιλόπιτας

Με μια σεμνή γιορτή πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στον Λουδία.

Με την παρουσία τους τίμησαν τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών ο Δήμαρχος του Δήμου Πέλλας Στάθης Φουντουκιδης , με τους αντιδημαρχους  Μάγγο Θεμιστοκλή (αντιδήμαρχος Παιδείας, κοινωνικής πολιτικής και πολιτικής ισότητας των φύλων), Γυριχιδη Ιωάννη (αντιδήμαρχος αθλητισμού), Δεληγιαννιδη Κωνσταντίνο (αντιδ. τεχνικής υπηρεσίας) και Κατσαμπερη Νίκο (αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας), ο πρόεδρος της Κωπηκατικης Ομοσπονδίας Ιωάννης Βραμπας και ο έφορος Υλικού της ΕΚΟΦΝΣ Βασίλης Λυκομητρος. Επιπλέον παρόντες ήταν αθλητές, μέλη του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, ο προπονητης Τσαλικίδης Βασίλης και ο τεχνικός σύμβουλος Χρυσοπουλος Γιάννης και γονείς των αθλητών.Κατά τη διάρκεια της τελετής έγινε η βράβευση της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας του ΝΟΓ Ευαγγελία Φράγκου για τις διεθνείς και Πανελλήνιες διακρίσεις της για τη χρονιά που μας πέρασε και  των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα το 2023.

Το φλουρί κέρδισε η αθλήτρια Καλαιτζη Παναγιώτα, η οποία κέρδισε μια δώροεπιταγή από κατάστημα αθλητικών ειδών. Οι βασιλόπιτες ήταν για ακόμη μια χρονιά ευγενική χορηγία του κ. Βακαλάκη. Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά για το 2024, με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες σε όλες τις κατηγορίες. Η ομάδα μας μεγαλώνει και το μέλλον έχει τους καλύτερους οιωνούς. Δείτε εδώ φωτο

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου