Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πάμε σινεμά… στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου

H πρότασή μας για την Τετάρτη 19 Ιουλίου και ώρα 9:15μμ, είναι η ταινία που απέσπασε 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ

στις κατηγορίες «Καλύτερη Ταινία», «Σκηνοθεσία» και «Πρωτότυπο Σενάριο» και κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών το 2022, Το Τρίγωνο της Θλίψης. Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία γυρίστηκε εν μέρει στην παραλία Χιλιαδού της Εύβοιας.
Το Τρίγωνο της Θλίψης (2022) Triangle of Sadness
Τα διάσημα μοντέλα Καρλ και Γιάγια είναι καλεσμένα σε μια πολυτελή κρουαζιέρα με μία παρέα από ασύλληπτα πλούσιους επιβάτες, έναν ολιγάρχη από τη Ρωσία, βρετανούς εμπόρους όπλων και έναν αλκοολικό καπετάνιο. Στην αρχή, τα πάντα είναι υλικό για αξιοζήλευτες αναρτήσεις στο Instagram. Αλλά, όταν ξεσπά μία θύελλα και όλοι παθαίνουν ναυτία κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με τον καπετάνιο, η ειδυλλιακή κρουαζιέρα καταλήγει σε φιάσκο. Ο Καρλ και η Γιάγια βρίσκονται αποκλεισμένοι σε ένα έρημο νησί με ένα τσούρμο δισεκατομμυριούχων και μία από τις καθαρίστριες του γιοτ. Η ιεραρχία ανατρέπεται στο νησί, καθώς η καθαρίστρια είναι η μόνη που ξέρει να ψαρεύει.
Ο πολυβραβευμένος Σουηδός δημιουργός Ρούμπεν Έστλουντ-κύριος εκφραστής τού νέου κύματος της έβδομης τέχνης στην χώρα του, επανέρχεται με την νέα σατιρική μαύρη κωμωδία «Το Τρίγωνο της Θλίψης», η οποία δοκιμάζει τα όρια εξωφρενικότητας του μέσου και αποτελεί ένα καυστικό κοινωνικό σχόλιο σχετικά με την εξουσία και τους ταξικούς διαχωρισμούς.
Ηθοποιοί: Χάρις Ντίκινσον, Τσάρλμπι Ντιν Κρικ, Γούντι Χάρελσον, Βίκι Μπερλίν, Χένρικ Ντόρσιν, Ζλάτκο Μπούριτς, Ζαν-Κριστόφ Φολί, Ίρις Μπέρμπεν, Ντόλλυ ντι Λεόν
Διάρκεια: 149 λεπτά
Είσοδος Ελεύθερη στο Πάρκο του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, Ώρα 21:15.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου