Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κοσμοσυρροή στο 3ο λαϊκό γλέντι από την ΑΕΚ Καρυώτισσας (φώτος και βίντεο)

Η πλατεία της Καρυώτισσας γέμισε ασφυκτικά από κόσμο το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιουλίου, για το 3ο λαϊκό γλέντι που διοργάνωσε η ομάδα της ΑΕΚ Καρυώτισσας. Κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα σε όλο τον περιβάλλοντα χώρο!

Στην έναρξη της εκδήλωσης τραγούδησαν και συμμετείχαν στο σχήμα οι Τεό Τσεχερίδης, Έφη Λαζαρίδου, Βικτώρια Καρυπίδου και Γιώργος Πουλίδης και ακολούθησε ο Θύμιος Γκογκίδης όπου ξεσήκωσε με τα θρακιώτικα και παραδοσιακά.

xoros

xoros2

all

xoros3

Ο πρόεδρος της ομάδας, Μάκης Τσίλκος δήλωσε στο Logospellas.gr: «Είναι ο τρίτος χορός που διοργανώνει η ΑΕΚ Καρυώτισσας και από αυτές τις εκδηλώσεις συντηρείται. Είναι η ‘’αιμοδοσία’’ της ομάδας, και η προσπάθεια που γίνεται είναι όχι για πρωταθλητισμό, αλλά για να απασχολούμε τη νεολαία στο γήπεδο και για το ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, όμως αυτός είναι ο σκοπός των επτά ατόμων που απαρτίζουν τη διοίκηση της ΑΕΚ Καρυώτισσας. Έχουμε ακαδημία και ευελπιστούμε ο Σύλλογος να αποτελείται μόνο από παιδιά του χωριού και να έρθουν κι άλλα από διπλανά χωριά».

all2

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τη Διοίκηση, τους αθλητές, τα μικρά και μεγαλύτερα… παιδιά της Ακαδημίας για την πιο άρτια εκδήλωση που έχουμε παραστεί.

gkogkidis

aek

aek2

aekk

Κοσμοσυρροή στο 3ο λαϊκό γλέντι από την ΑΕΚ Καρυώτισσας (φώτος και βίντεο)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου