Friday, 26 April, 2024

Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυώτισσας: Με επιτυχία ο ετήσιος χορός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2020 ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυώτισσας

σε κέντρο δεξιώσεων των Γιαννιτσών, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου που τίμησε με την παρουσία του και έδειξε έμπρακτα την συμπαράστασή του στον Σύλλογο.
Το Δ. Σ. του Συλλόγου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλον αυτόν τον κόσμο καθώς επίσης και τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα που απλόχερα έδωσαν τα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά.


Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου, Ρήγα Δεληδιαμαντή και ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας η οποία ευλογήθηκε από τον Πατέρα Κωνσταντίνο Γιαλατζόπουλο, εφημέριο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καρυώτισσας. Ακολούθησαν τα χορευτικά τμήματα Νηπίων, Δημοτικού, Εφήβων και Ενηλίκων όπου με την εξαιρετική τους εμφάνιση απέσπασαν το χειροκρότημα όλου του κόσμου.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Συλλόγους που τίμησαν με την παρουσία τους τον χορό:
Λυκειο Ελληνιδων Γιαννιτσών
Σύλλογο Στραντζαλιωτων Ν. Πέλλας η Στράντζα
Ενοριακές Συνάξεις Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών
Σύλλογο Κρητών και Φίλων Κρήτης Γιαννιτσών Μινωίτες
Σύλλογο Θρακιωτων Φιλωτα
Σύλλογο Θρακιωτων Μονάχου
Πολιτιστικό Σύλλογο Πυρσος Παλαιφυτο
Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλατάδων Πέλλας ο Φίλιππος
Πολιτιστικό Σύλλογο Γηγενών Κρυας Βρύσης Οι Μακεδόνες
Πολιτιστικό Σύλλογο Αμύντα Καλυβίων
Σύλλογο Ποντίων Δάφνης Παναγία Κιρεζλη
Αθλητικό Σύλλογο ΑΕΚ Καρυώτισσας
Ακαδημία ΑΕΚ Καρυώτισσας
Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Καρυώτισσας.
Τον χορό μουσικά κάλυψε η παραδοσιακή ορχήστρα Χάλκινα Ηχοχρώματα η οποία αποτελείται από τους μουσικούς Ιωάννου Σάββα, Πεγιο Ιωάννη, Ντινη Συμεών, Μησιο Σταύρο και Εμ. Καρκαρέτση οι οποίοι ξεσήκωσαν με το αμείωτο κέφι τους τον κόσμο και κράτησαν το γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Επίσης, θερμές ευχαριστίες στην χοροδιδάσκαλο, Σοφία Μανουσαριδου, η οποία προσφέρει με σθένος τις γνώσεις της στα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυώτισσας και φυσικά σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. που συντέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία ο χορός.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου