Saturday, 27 April, 2024

Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας: Φιλανθρωπική συναυλία

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που τρομοκρατημένοι σκεφτήκαμε πως “όλα θα πάνε καλά”… Έπειτα αναρωτηθήκαμε

αν όλα θα γίνουν “όπως πριν” και αν θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα, μας “λέει” ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας.
Σε αυτόν τον χρόνο σκεφτήκαμε, αναλογιστήκαμε, πονέσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε, μοιραστήκαμε, νιώσαμε, συμπονέσαμε, μιλήσαμε ή σιωπήσαμε και κυρίως βάλαμε τον εαυτό μας «στη θέση του άλλου!»
“Η θέση του άλλου” είναι μια μοναδική σκέψη, που οδηγεί σε ένα δυνατό συναίσθημα!
“Η θέση του άλλου” μας χαρακτηρίζει μέσα στην ανθρώπινη υπόστασή μας!
Έτσι μπορούμε , πέρα από τα δικά μας προβλήματα, να στηρίξουμε και τους γύρω μας.
Ο κορονοϊός απασχόλησε αποκλειστικά τη σκέψη μας και έστρεψε τα φώτα πάνω του αφήνοντας στο περιθώριο ασθενείς που ταλαιπωρούνται. Ταυτόχρονα, το σύστημα υγείας βρίσκεται εξουθενωμένο και έχοντας γονατίσει ασθενείς και εργαζόμενους.
Σήμερα, προέκυψε η ανάγκη να στηρίξουμε μια 19χρονη συντοπίτισσά μας που πρόκειται να υποβληθεί σε διαδοχικές επεμβάσεις, καθώς έχει εντοπιστεί όγκος στο κεφάλι της.
Η κάθε βοήθεια είναι σημαντική!
Μια εθελοντική διαδικτυακή συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου και μέρα Παρασκευή.
Οι Φίλοι του συλλόγου μας, το μουσικό συγκρότημα Karmah και άνθρωποι που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο προετοιμάζουν το δρώμενο.
Εμείς ευχόμαστε να μπορούσαμε να είμαστε όλοι μαζί για να τραγουδάμε και να χορεύουμε αγκαλιασμένοι.
Μιας και αυτό θα πάρει λίγη ακόμα αναβολή, σας καλούμε να στηρίξετε με μια διαδικτυακή δωρεά, αλλά και στους ειδικούς κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν στην πόλη!
Η συναυλία θα προβληθεί ζωντανά και δωρεάν για όλους από τη σελίδα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας, στο Facebook, καθώς και στη σελίδα karmah.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου