Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών: Παρουσίαση βιβλίου του Χρήστου Τούβε

“…Γιατί στη ζωή οι κουκκίδες που αφήνεις ξοπίσω, Μια μέρα θα σε πάνε μπροστά…”

Χρήστος Τούβε!

Σας περιμένουμε στην παρουσίαση του βιβλίου “ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ, η ιστορία ενός ημερολογίου”, την Τετάρτη 21/06/23, στο cafe Da elio, ώρα 7:30 μμ.

Μαζί μας ο Σύλλογος Φίλων Βιβλίου και εκλεκτοί ομιλητές: Μαρία Ξανθοπούλου, Ολυμπία Κορδά, Άννα Νανούδη Πλήκτρα-τραγούδι: Μάκης Δημελής, Δέσποινα Κανελιάδου.

Βιογραφικό του συγγραφέα

Ο Χρήστος Τούβε είναι συγγραφέας, εκδότης και Life Coach με εξειδίκευση από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κάνει Pesonal & Business Coaching. Είναι Εισηγητής από το 2022 στο Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών στο τμήμα Αυτοβελτίωσης με θέματα που αφορούν το Life Coaching και τη Συγγραφή.

Είναι κάτοχος πτυχίων Λογιστικής, Management και Μεταπτυχιακού Διπλώματος MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ξεκίνησε τη Συγγραφική πορεία του, το Δεκέμβριο του 2014 και έκτοτε τα βιβλία του αριθμούν χιλιάδες αντίτυπα. Ο τρόπος γραφής του είναι αισθαντικός με πολλά στοιχεία ψυχολογίας. Το πρώτο πόνημά του με τίτλο “Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια”, έγινε best seller. Στην ίδια τροχιά κινούνται και τα 2 επόμενα που ακολούθησαν. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν οι βιβλιοπαρουσιάσεις του, καθώς αλλάζει τον τρόπο σκέψης του αναγνώστη.

Διοργανώνει Σεμινάρια Life Coaching και ομιλίες σε σχολεία με θέμα το Bullying, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σημαντικές στιγμές στη Συγγραφική του διαδρομή:

-Βράβευση το Δεκέμβριο του 2017 από το Αρχαιότερο Ελληνικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, τη Μεγάλη του Γένους Σχολή στην Κωνσταντινούπολη

-Παρουσίαση του Συγγραφικού του έργου τον Ιούνιο και Νοέμβριο του 2022 στην Ελληνική Κοινότητα του Waiblingen της Στουτγάρδης Γερμανίας, κατόπιν καλέσματος του Έλληνα Πρόξενου και της Ελληνικής Κοινότητας του Waiblingen.

-Βράβευση το Μάρτιο του 2023 από τα Ιστορικά Ελληνικά σχολεία της Κωνσταντινούπολης Ζάππειο και Ζωγράφειο.

Περισσότερες πληροφορίες για το Συγγραφέα:

Επίσημη σελίδα στο Facebook: Xristos Touve

Περίληψη βιβλίου

Η “Προσωρινή Οικογένεια” σας καλωσορίζει. Εδώ θα βρείτε το σπιτικό που δεν είχατε ποτέ.

Επιγραφή μέσα σε κάδρο. Πόσο θα ήθελα να μην το είχα δει ποτέ. Πόσο θα ήθελα να βρω τους πραγματικούς μου γονείς, να τους τιμωρήσω, που με άφησαν σε μία έρημο χωρίς όαση.

Τι θα πει “Προσωρινή Οικογένεια”; Τι θα πει Προσωρινό Σπιτικό; Πόσο καιρό διαρκεί αυτό το προσωρινό;

Γιατί από τότε που με θυμάμαι προσωρινά ζω εδώ μέσα, προσωρινά κλαίω και προσωρινά ελπίζω. Και μετά σιωπή. Και μετά φωνές. Όλα προσωρινά. Τόσα προσωρινά που έχουν γίνει μόνιμα… Επιγραφή που σου δίνει την εντύπωση ότι η ευτυχία δε διαρκεί…

Για τον Σύλλογο Μαρία Μίντζολη Λαγομάτη

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου