Sunday, 28 April, 2024

Το 4ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών υποδέχεται εταίρους στη σχολική μονάδα

Το 4ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών «Ο Αριστοτέλης» είναι ένας από τους εταίρους υλοποίησης του Erasmus+ προγράμματος KA210-SCH-000081720

ENVIRONMENTAL SUSTAINABILITY: SDGSTEAM που θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2024. Οι υπόλοιποι φορείς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι από την Πορτογαλία το σχολείο Agrupamento de Escolas Alberto Sampaio, από την Τουρκία το σχολείο Şehit Mehmet Çetin A.İ.L και από τη Ρουμανία, το σχολείο Liceul Tehnologic Costesti.

Στις 27/11-1/12/23 θα πραγματοποιηθεί η 2η Κινητικότητα 6 Εκπαιδευτικών και 9 Μαθητών, την οποία έχει αναλάβει η σχολική μας μονάδα. Το θέμα της κινητικότητας είναι: Clean Water for All STEAM.

Στο πλαίσιο της κινητικότητας, τη Δευτέρα 27/11/2023 θα γίνει υποδοχή των εταίρων μας από τη Δημοτική Αρχή της πόλης και καλωσόρισμα τους στο σχολείο μας με χορευτικές, μουσικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις που προετοίμασαν καθηγητές, μαθητές και κηδεμόνες. Έχουν οργανωθεί εργαστήρια φιλτραρίσματος και καθαρισμού του νερού, STEM, διαχείρισης αυτόματου ποτίσματος με micro:bit, με μηχανισμό Arduino, δημιουργίας νέων αντικειμένων από άχρηστα αντικείμενα.

Πρόκειται να γίνει διδακτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Έδεσσας, στο Λουτράκι και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας. Την τελευταία μέρα οι μαθητές του σχολείου θα υποδεχτούν τους εταίρους μας στον σχολικό χορό που  θα λάβει χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου Γυμνασίου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου