Saturday, 27 April, 2024

Επίσκεψη Δημάρχου Έδεσσας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Επίσκεψη Δημάρχου Έδεσσας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου και η Αντιδήμαρχος κ. Μαρούλα Κατσάρα – Βλάχου συμμετείχαν σε προγραμματισμένη επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της Ευρωβουλευτού κας Μαρίας Σπυράκη με στόχο την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ στελεχών της Ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Ευρωπαϊκών θεσμών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και παρουσιάσεις για ζητήματα όπως η εξεύρεση πόρων για υλοποίηση αναπτυξιακών έργων από τους Δήμους.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο ζωτικός χώρος της Ελλάδας, κάτι που κατακτήθηκε με προσπάθειες πολλών ετών και πρέπει να διατηρηθεί στο ακέραιο. Μέσα από τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε καταφέρει σημαντικά πράγματα και μπορούμε να υλοποιήσουμε ακόμη περισσότερα. Απαιτείται προσπάθεια και προσήλωση στον κοινό στόχο της ανάπτυξης των ευρωπαϊκών χωρών για να μπορέσουμε όλοι μαζί να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και να αποκαταστήσουμε το κύρος της στους εταίρους μας» επεσήμανε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου