Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

“Έγινε δουλειά στα σχολεία” λέει ο Αντιδήμαρχος Έδεσσας, Σ. Μούκας

Μπορεί αυτές τις μέρες, οι Δήμαρχοι του Νομού να αγωνιούσαν για το άνοιγμα των σχολείων στην Πέλλα, ωστόσο η φροντίδα για να υποδεχτούν

τους μαθητές οι σχολικές μονάδες στην ώρα τους, ήταν κάτι παραπάνω από μία υπόθεση ρουτίνας, ειδικά φέτος, όπου οι συνθήκες, λόγω κορονοϊού, είναι ακόμα πιο δύσκολες.
Στην Έδεσσα για παράδειγμα, σήμερα, είχαμε την δυνατότητα να διαπιστώσουμε από κοντά την δουλειά που έχει γίνει εδώ και 1,5 περίπου μήνα.
Σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (αυτά επισκεφθήκαμε) αλλά και της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, έχει γίνει κυριολεκτικά καλή δουλειά, με αποτέλεσμα, όλα να μοιάζουν σαν καινούργια.


Έγιναν εσωτερικά και εξωτερικά βαψίματα, αποψιλώσεις, επισκευές, αλλά και διαγραμμίσεις στις διαβάσεις από όπου περνάνε τα παιδιά, προκειμένου πέρα από την καθαριότητα να υπάρχει και το αίσθημα της ασφάλειας.
Παράλληλα, δόθηκαν στα σχολεία, οι μάσκες και τα αντισηπτικά, ενώ στις καθαρίστριες διανεμήθηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός, έτσι ώστε να είναι όλα καθαρά!
Σχετικά με το θέμα, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Αντιδήμαρχος Έδεσσας, Σωτήρης Μούκας, μας ανέφερε τα εξής:” Φέτος, το ενδιαφέρον μας για τις σχολικές μονάδες, ήταν ιδιαίτερα αυξημένο.
Από την ημέρα που ξεκινήσαμε μέχρι και την τελευταία στιγμή, κάναμε και κάνουμε ότι είναι απαραίτητο, προκειμένου όλα τα σχολεία στον Δήμο, να υποδεχτούν μαθητές και εκπαιδευτικούς, με ένα υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας.
Πράξαμε το καθήκον μας και με τις οδηγίες του Δημάρχου μας, νομίζω ότι τα καταφέραμε.
Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους, που βοήθησαν και θα συνεχίσουν να βοηθούν στη διαρκή προσπάθεια, καθώς και τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου, που όλο αυτό τον καιρό στάθηκε δίπλα μας.
Εύχομαι καλή σχολική χρονιά με υγεία και είμαι βέβαιος ότι οργανωμένα θα ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου